Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Dănuț Sebastian Neculăescu, numit secretar de stat în MAE

Dănuț Sebastian Neculăescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, conform unei decizii a premierului Dacian Cioloș, publicată joi în Monitorul Oficial. Tot printr-o decizie semnată joi de premier, a fost eliberat din funcția de secretar de stat în același minister Daniel Ioniță. Pe 23 mai, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind acreditarea lui Daniel Ioniță în calitatea de ambasador al României în Republica Moldova.

Pe de altă parte, Irina Alexe a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului și a fost numită în funcția de secretar de stat la Cancelaria premierului, prin alte decizii ale lui Dacian Cioloș publicate joi în Monitorul Oficial. În cazul Irinei Alexe, deciziile vor intra în vigoare începând din data de 30 iunie.

Totodată, Petrescu-Marius Marin a fost numit în funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, printr-o altă decizie a premierului Cioloș.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 STENOGRAMA WikiLeaks care arată cât de nenorocit și jeg a fost și este Tăriceanu!

2 VIDEO Credeați că Securitatea a murit? Priviți cu cine vorbea Iulian Vlad pe 22 decembrie 1989! Acum a primit …

3 Realizați că noi am ajuns să mâncăm așa ceva?

4 VIDEO Voi ați văzut asta? Candidata lui Voiculescu izbucnește în râs când vrea să vorbească despre candidata P…

5 HOPA! PĂPUȘARII au mai scos din joben un candidat! Mircea Diaconu: Îmi voi anunța azi intenția de candida ca i…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake