Dare în gât despre o instituție aflată sub talpa PSD

Dare în gât despre o instituție aflată sub talpa PSD

OIR POSDRU Sud-Vest Oltenia a început să arate ca o mare "famiglie" sub conducerea directorului Monica Năstasă, al cărei mandat a fost prelungit până în mai 2022. Astfel, aproape întreg personalul contractual angajat pe o perioadă determinată de trei ani în cadrul aplicaţiilor "Sprijin acordat OIR POSDRU Regiunea SVO prin angajare de personal contractual în afara organigramei" şi "Susţinerea activităţii OIR POSDRU Sud-Vest Oltenia prin angajare de personal contractual", este constituit din rude sau apropiaţi ai angajaţilor/responsabililor acestei instituţii.
În urma unor aşa-zise interviuri organizate în intervalul 10-14.09.2020, au fost angajate în "famiglie" următoarele beizadele sau apropiaţi, cu un salariu lunar de peste 10.000 lei:
-Victor-Mihai Dumitrescu (vărul angajatului OIR Nicolae-Cătălin Dumitrescu);
-Bogdan Gherghe şi Andrei Măciucă (fiul, respectiv nepotul angajatei OIR Cristina Gherghe);
-Andra Nicolae (fiica angajatei OIR Zina Nicolae);
-Elena-Venera Ştefănescu (soţia angajatului OIR Horaţiu-Cătălin Ştefănescu);
-Corina Vulpan (cumnata angajatei OIR Natalia Popa);
-Florentin Eugen Arie (prieten apropiat al Claudiei Medeleţ, director adjunct al instituţiei);
-Ionuţ Iureş (apropiat al europarlamentarului Claudiu Manda);
-Valeriu-Adrian Măjină (fiul Ilenei Măjină - fost director în Consiliul Judeţean Dolj).
Cei enumeraţi anterior nu se află la prima relaţie contractuală cu "famiglia", aceştia fiind de fapt "reangajaţi", după finalizarea unui proiect anterior ce a durat un an şi jumătate, timp în care au fost remuneraţi tot cu 7.000 de lei pe lună.
Întrebarea care se pune este aceasta: Vor mai putea salariaţii acestei structuri de verificare, ale căror odrasle au fost angajate în cadrul instituţiei, să nu asculte de ordinele directoarei Monica Năstasă?! Răspunsul e mai mult decât evident şi, din păcate, poate vicia procesul de verificare a unor proiecte implementate de beneficiari cu ai căror reprezentanţi directoarea a dezvoltat legături apropiate sau chiar "din interes".
Despre alte angajări "cu cântec" făcute de directoarea Monica Năstasă în cadrul instituţiei doljene "La famiglia" într-o ediţie viitoare...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…