Darren Cahill, dezvăluiri despre următoarea audiere a Simonei Halep. „Mă simt rău când mă gândesc la ea”

Darren Cahill, dezvăluiri despre următoarea audiere a Simonei Halep. „Mă simt rău când mă gândesc la ea”

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep speră ca românca să aibă parte de o pedeapsă mică în urma scandalului de dopaj în care este implicată. Australianul a vorbit despre sportiva constănțeancă în podcastul The Big Deal.

Darren Cahill a dezvăluit că următoarea audiere a Simonei ar trebui să aibă loc în cursul acestei luni. El s-a declarat din nou convins de nevinovăția tenismenei și speră la un scenariu în care cineva își va asuma vina.

„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece. Nu am prea multe noutăți, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut. Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său.

Cineva să-și asume responsabilitatea

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedepasa pentru aceasta.

Darren Cahill și Simona Halep, pe vremea când dominau tenisul mondial. Foto Instagram

Să sperăm că nu va fi mare, dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba. Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece știm că Simona nu a fost vinovată. Sperăm să o revedem pe teren cât mai curând”, a fost declarația emoționantă făcută de Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Simona Halep a fost testată pozitiv la Roxadustat, după eliminarea suferită în primul tur al Openului American, ediția 2022, iar absența sa din tenisul profesionist a ajuns la aproape jumătate de an.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...