Darts: Rob Cross a cucerit, în premieră, titlul de campion mondial

Darts: Rob Cross a cucerit, în premieră, titlul de campion mondial

Englezul Rob Cross a cucerit primul său titlul de campion mondial la darts, impunându-se cu 7-2 în faţa compatriotului său Phil Taylor, în finala desfăşurată luni la Alexandra Palace din Londra, informează agenţia Reuters.

Cross, un fost electrician în vârstă de 27 ani, este primul jucător care câştigă titlul mondial la darts în primul său an ca profesionist, după olandezul Raymond van Barneveld, care a reuşit o performanţă asemănătoare în urmă cu mai bine de un deceniu.

Adversarul său din finală, Phil ''The Power" Taylor (57 ani), este unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, având în palmares 16 titluri de campion al lumii, ultimul cucerit în 2013.

Taylor, care a disputat cu această ocazie a 29-a finală din cariera sa, a anunţat că Mondialul de la Londra a fost ultima competiţie la care a luat parte ca profesionist.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

3 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează