David Popovici, devastator la Naționalele de înot: A spulberat concurența în prima probă

David Popovici, devastator la Naționalele de înot: A spulberat concurența în prima probă

David Popovici are un calendar competițional mai liber, în acest an, marea provocare pentru el fiind Mondialele de la Fukuoka (Japonia), în perioada 14-30 iulie. Până atunci însă, înotătorul de la CS Dinamo trebuie să se califice pentru evenimentul găzduit de Japonia prin Campionatele Naționale de la Otopeni. Unde, după cum Adevărul a explicat aici, Popovici concurează în șase probe.

David Popovici. FOTO: Getty Images

În prima, 50 de metri liber, a debutat, miercuri dimineață, spulberându-și rivalii în serii. Concret, David s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 22.64 de secunde. Pe 2 și 3 s-au clasat Constantin George Alexandru (23.02) și Patrick Sebastian Dinu (23.32). Așadar, Popovici și-a câștigat locul în finala probei, diseară, după ora 18.00 (TVR 1).

Tot astăzi dimineață, David Popovici s-a clasat pe 2, în seriile probei de 100 de metri spate, cu timpul de 56.87 de secunde, în spatele lui Daniel Martin (56.55 secunde). Astfel, înotătorul de la CS Dinamo a prins și finala acestei probe (diseară, după ora 18.00, TVR 1).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...