David Popovici, prima reacţie după o performanţă colosală: Mesajul transmis în limba română

David Popovici, prima reacţie după o performanţă colosală: Mesajul transmis în limba română

GALERIE FOTO

La câteva minute după ce a ieşit triumfător din bazin, David a acordat un scurt interviu în limba engleză pentru reporterul prezent în arenă. Cu acest prilej, la final, a transmis şi un mesaj pentru cei care l-au susţinut de acasă, dar şi pentru românii aflaţi la faţa locului, la Budapesta.

„Nu mă aşteptam să câştig aurul în ambele probe (n.r. – 100 şi 200 de metri liber), dar am devenit încrezător pe parcurs că pot face acest lucru. Cred că sunt un pic mai bucuros pentru aurul câştigat la 100 de metri. Dar vă spun că asta e doar începutul în ceea ce mă priveşte. Avem un drum lung de parcurs împreună cu echipa mea. Un mesaj în limba română? Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc că v-aţi uitat la cursa mea“, a spus Popovici în interviul transmis de TVR 1.

FOTO AFP

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante