David Popovici, starul Europenelor de la Otopeni: Programul său și prețul biletelor

David Popovici, starul Europenelor de la Otopeni: Programul său și prețul biletelor

România va găzdui, începând de astăzi, Campionatele Europene bazin scurt (25 de metri), la Otopeni. Evenimentul se va desfășura până pe 10 decembrie, cu 42 de probe, în total. România va participa cu un lot format din 21 de înotători, vedeta incontestabilă fiind David Popovici (19 ani).

David Popovici

Înotătorul de la CS Dinamo va concura, la individual, în probele de 100 și 200 de metri liber. Conform programului stabilit de organizatori, David va debuta în bazinul de la Otopeni, vineri, pe 8 decembrie, când va intra în seriile de la 200 metri liber. În sesiunea de seară, au loc semifinalele acestei probe. Apoi, sâmbătă, 9 decembrie, Popovici va concura dimineață în seriile probei de 100 de metri liber, iar în reuniunea de seară în semifinalele acestei probe și în finala de la 200 de metri liber (în caz că se va califica). Ultimul act în proba de 100 de metri liber e programat pentru duminică, 10 decembrie.

Campionatele Europene în bazin scurt vor putea fi văzute online pe AntenaPlay, iar cursele lui David Popovici, în direct, pe AntenaStars. Potrivit organizatorilor, prețul unui bilet pentru sesiunea de dimineață e de 50 de lei și de 100 de lei pentru cea de seară. Copiii de până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50 la sută. Bazinul de la Otopeni poate găzdui în tribune 3.000 de spectatori.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?