David și Victoria Beckham s-au felicitat pe Instagram cu prilejul împlinirii a 18 ani de căsnicie

David și Victoria Beckham s-au felicitat pe Instagram cu prilejul împlinirii a 18 ani de căsnicie

Cuplul format din David și Victoria Beckham a sărbătorit marți 18 ani de căsnicie, prilej cu care fostul jucător de fotbal și creatoarea de modă fostă membră Spice Girls au făcut schimb de mesaje pe Instagram, relatează upi.com.

Sursa foto: David Beckham / Instagram

"Wow, chiar am reușit asta. La mulți ani unei soții și mame uimitoare și unei femei de afaceri puternice", a scris David Beckham, 42 de ani, sub o fotografie cu cei doi în care ambii poartă haine de piele. "Te iubesc", a mai scris el.

"Te iubesc. Sărutări", a răspuns Victoria, în vârstă de 43 de ani, postând o fotografie cu ea și David din ziua nunții.

David și Victoria s-au căsătorit în Castelul Luttrellstown din afara Dublinului, în 1999. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn (18 ani), Romeo (14 ani), Cruz (12 ani) și Harper (5 ani).

"Le urez aniversare fericită celor doi cei mai uimitori oameni din viața mea. Vă iubesc mamă și tată", le-a scris la rândul lui Brooklyn părinților săi pe Instagram.

David Beckham a spus în luna ianuarie, în cadrul unui interviu pentru BBC Radio 4, că secretul căsniciei sale de durată este faptul că el și soția sa își iubesc familia.

"Cred că suntem încă împreună pentru că suntem o familie puternică. Avem părinți puternici și am fost crescuți cu valorile potrivite", a adăugat el.

"Bineînțeles că faci greșeli de-a lungul anilor și știm cu toții că uneori căsătoriile sunt dificile. Totul este să le depășești și am trecut prin perioade grele. Dar noi ne cunoaștem mai bine decât ne cunoaște oricine", a mai spus fostul fotbalist.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 De citit!

5 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…