De ce a râs interlopul Fulger Gangal după ce a furat 100.000 € de la un colonel SPP

De ce a râs interlopul Fulger Gangal după ce a furat 100.000 € de la un colonel SPP

Interlopul Constantin Fulger Gangal, care a furat 100.000 de euro de la un colonel SPP, a fost foarte bine dispus în timp ce era adus în fața judecătorilor pentru a fi arestat.

Fostul colonel SPP, Adrian Costin, a fost prădat de colegul său de jocuri de noroc, interlopul Constantin- Fulger Gangal. Cel din urmă știa că SPP-istul avea în casă o sumă mare de bani.

Știind și care este programul zilnic al fostului SPP-ist, Constantin Gangal a operat foarte ușor și a pătruns în casa fostului SPP-ist când ușa era descuiată.

Banii furați nu au fost găsiți

Tot foarte ușor a fost și prins, întrucât indiciile erau clare, însă banii nu au fost găsiți. Acesta este și motivul pentru care interlopul era foarte bine dispus când a fost dus la judecătorie cu propunerea de arestare.

Arestat pentru 30 de zile

Judecătoria Iași a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Constantin Fulger Gangal, sub acuzația de furt calificat, iar Tribunalul Iași i-a respins contestația hoțului, astfel că el se află încarcerat la CRAP - IPJ Iași.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…