De ce a râs interlopul Fulger Gangal după ce a furat 100.000 € de la un colonel SPP

De ce a râs interlopul Fulger Gangal după ce a furat 100.000 € de la un colonel SPP

Interlopul Constantin Fulger Gangal, care a furat 100.000 de euro de la un colonel SPP, a fost foarte bine dispus în timp ce era adus în fața judecătorilor pentru a fi arestat.

Fostul colonel SPP, Adrian Costin, a fost prădat de colegul său de jocuri de noroc, interlopul Constantin- Fulger Gangal. Cel din urmă știa că SPP-istul avea în casă o sumă mare de bani.

Știind și care este programul zilnic al fostului SPP-ist, Constantin Gangal a operat foarte ușor și a pătruns în casa fostului SPP-ist când ușa era descuiată.

Banii furați nu au fost găsiți

Tot foarte ușor a fost și prins, întrucât indiciile erau clare, însă banii nu au fost găsiți. Acesta este și motivul pentru care interlopul era foarte bine dispus când a fost dus la judecătorie cu propunerea de arestare.

Arestat pentru 30 de zile

Judecătoria Iași a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Constantin Fulger Gangal, sub acuzația de furt calificat, iar Tribunalul Iași i-a respins contestația hoțului, astfel că el se află încarcerat la CRAP - IPJ Iași.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!