De ce e bine să verifici secţiunea Junk la e-mail. O femeie a descoperit un câştig important

De ce e bine să verifici secţiunea Junk la e-mail. O femeie a descoperit un câştig important

Autoarea australiană Helen Garner a intrat în căsuţa Junk a e-mailului şi a văzut un mesaj cu subiectul "Good news" ("Veşti bune", n.r.). A crezut că este vorba despre o escrocherie, dar, din curiozitate, a deschis e-mailul respectiv şi a aflat că a câştigat 150.000 de dolari, scrie Go4it.

De ce e bine să verifici secţiunea Junk la e-mail. O femeie a descoperit un câştig important (Imagine: news.com.au)

Spre suprinderea ei, nu era vorba despre o tentativă de înşelătorie, ci despre un mesaj de la organizatorii prestigiosului premiul literar Windham-Campbell, acordat de Universitatea Yale începând cu anul 2011. Aceştia o anunţau pe autoare că a câştigat trofeul pentru categoria non-ficţiune şi 150.000 de dolari.

Spre deosebire de alte premii literare, Windham-Campbell se acordă fără ca autorii să fie notificaţi înainte că au fost nominalizaţi. Astfel, mulţi scriitori sunt surprinşi atunci când află că au câştigat. De aceea, nici Helen Garner nu se aştepta la un e-mail de la organizatori, potrivit Go4it.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria