De ce lipsește Teo Trandafir de la nunta lui Bursucu: „Le doresc tot binele din lume“

De ce lipsește Teo Trandafir de la nunta lui Bursucu: „Le doresc tot binele din lume“

Teo Trandafir nu va fi prezentă sâmbătă, 14 octombrie, la nunta lui Adi Cristea, alias Bursucu, prezentatorul emisiunii „Roata norocului” de la Kanal D. Vedeta a spus motivul pentru care nu va lua parte la petrecerea care va fi la Constanța.

Bursucu se căsătorește cu Andrea FOTO Instagram

Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a declarat Teo Trandafir pentru fanatik.ro .

Deși au o relație de mai bine de un deceniu, Bursucu și Andreea au hotărât abia acum să își pună pirostiile.

Cuplul are două fete frumoase foc, Anays, de 4 ani, și Alesia, de 17 ani. Adolescenta este fiica Andreei, dintr-o relație anterioară, pe care Adrian o consideră fiica sa.

Invitat în emisiunea online, „Fiță cu Adiță” , alături de Jean de la Craiova, Bursucu’ (35 de ani), a fost dat de gol în privința nunții cu Andreea, pe care a tot amânat-o până acum.

Bursucu’ și Andreea s-au întâlnit în urmă cu 11 ani, întâmplător, într-un parc. „Acum 11 ani, fix aici în parcul acesta lângă care ne aflăm. Am văzut-o când cobora pe scări și am început să mă interesez despre ea”, a mai mărturisit vedeta Kanal D.

"Am rămas fără cuvinte"

Pe de altă parte, Bursucu a mărturisit în urmă cu ceva timp că are un respect imens pentru Teo Trandafir, alături de care a lucrat o perioadă destul de lungă. Dansatorul îi datorează foarte multe prezentatoarei de la Kanal D și spune că niciodată nu au existat dispute între ei.

"Îmi era teamă că n-o să-i fac față din punct de vedere al culturii generale. Am rămas fără cuvinte în fața lui Teo. Nu neapărat de multe ori, că nu m-a pus în ipostaze de genul ăsta.

Au fost momente în care nu am știut cum să răspund”, a mărturisit Bursucu în emisiunea Detectorul de minciuni , moderată de Bianca Drăgușanu pe Youtube.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat