De ce să plasezi pariuri la Maxbet?

De ce să plasezi pariuri la Maxbet?

Maxbet este una dintre cele mai cunoscute cazinouri și case de pariuri din România. Aceasta este prezentă atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Maxbet este o casă de pariuri relativ nouă în mediul online, dar care s-a ridicat rapid la așteptările pariorilor în ceea ce privește oferta de pariuri și promoțiile oferite. O să îți prezint cele mai importante motive pentru care să plasezi pariuri la Maxbet. 

Bonus fără depunere

În primul rând, Maxbet este printre singurele case de pariuri online din România care oferă noilor săi utilizatori un bonus fără depunere. Maxbet oferă clienților care și-au verificat contul 50 RON bonus fără a fi necesar să facă vreo depunere, conform Maxbet recenzie. 

Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont la Maxbet și să încarci documentele de verificare. După ce operatorii Maxbet au verificat documentele, intră în secțiunea de bonusuri și introdu codul 50ESPORTS , iar apoi vei primi un bonus de 50 RON pe care îl poți folosi să pariezi. Acest bonus trebuie rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte pentru a se transforma în bani reali. 

Bonus de bun venit

De asemenea, pe lângă bonusul fără depunere, noii jucători se pot bucura de încă un bonus de bun venit. La prima depunere vei primi un bonus de 100% în limita a 700 RON. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 50 RON și să introduci codul bonus BUNVENIT . La fiecare 5 pariuri de 50 RON plasate pe evenimente diferite, vei primi câte 100 RON în pariuri gratuite. Poți repeta acești pași de 7 ori și vei primi un bonus total de 700 RON.

Maxbet stă foarte bine și la capitolul ofertă de pariere. La Maxbet poți alege din aproximativ 25 de sporturi pe care să pariezi, printre care vei găsi și sporturi de nișă precum cricket, Esports, sporturi galice sau darts. Dacă ne raportăm la sportul rege, atunci vei găsi inclusiv competiții mici. 

La aceste competiții este de înțeles că nu vei găsi foarte multe opțiuni de pariere. La oferta pe Liga1 din România vei găsi mult mai multe tipuri de pariere, aproximativ 130 pariuri per meci. În schimb, dacă vorbim de campionatele de top de fotbal are Europei, atunci aici vom găsi aproximativ 150 de tipuri de pariuri pentru fiecare partidă. Aici vei găsi pariuri pe marcatori, cartonașe sau handicapurile asiatice, care sunt apreciate de toți pariorii profesioniști. 

Opțiunea de cash out

La Maxbet vei găsi și opțiunea de cash out la pariuri. Această opțiune îți permite să închizi pariurile înainte de terminarea meciului, acest lucru permițându-ți să îți securizezi o parte din câștiguri. În momentul în care alegi să folosești opțiunea de cash out, vei primi suma oferită de bookmaker indiferent de ce se întâmpla ulterior în meci. 

Suma oferită de bookmaker este raportată la șansele reale de câștig pe care le are biletul tău la momentul la care ai ales să dai cash out. Cu această opțiune vei exclude scuza cu faptul că te-a scos un meci deoarece ai control total asupra pariurilor tale. 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA