De citit!/George Mioc: Bula lor a câștigat, dar doar pe Twitter și în cimitire. În lumea reală, americanii au votat cu Trump!

De citit!/George Mioc: Bula lor a câștigat, dar doar pe Twitter și în cimitire. În lumea reală, americanii au votat cu Trump!

De 65 de ori i-au cenzurat Twitter și Facebook pe președintele Trump și staff-ul său, în această campanie. Jurnaliștii conservatori au fost blocați. Articolele din New York Post despre afacerile dubioase ale lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, au fost cenzurate. 

În schimb, candidatul democrat la președinția SUA n-a fost deranjat niciodată. Sondajele mincinoase care anunțau victoria cu zece procente a lui Biden s-au bucurat de expunere maximă pe rețelele sociale. Articolele isterice din New York Times n-au fost niciodată oprite de la redistribuire. 

Așa se face că, în lumea lor, virtuală, Biden, Antifa, BLM și toată propaganda lor mincinoasă par să fi câștigat alegerile. Și-n cimitire au câștigat: sunt tot mai multe semnale că morții au votat prin corespondență. Doar în Pennsylvania, au descoperit 21.000 de decedați pe listele de alegători. Așa s-ar explica de ce voturile prin corespondență, care apar pe ultima sută de metri, sunt pentru democrați...

Dar lumea reală este diferită și eu sunt convins că vor pierde. La ora la care scriu, încă se mai numără voturile și este clar că-n câteva state-cheie procesul electoral este viciat. Dar, la final, am deplină încredere că Trump va câștiga. 

Povestea aceasta nu este doar despre alegerile prezidențiale din SUA. Este despre noua lume pe care o pregătește noul val de sexo-marxiști. O lume în care un grup de înțelepți/ experți – de fapt, niște golani afiliați politic – decid ce se poate publica și ce nu, o lume în care poliția e desființată, iar bandele jefuiesc în voie, o lume în care Statele Unite devin, din nou, piața de desfacere a Chinei comuniste, iar regimul de la Beijing își reia practicile neocolonialiste. 

Pe Facebook, pe Twitter și în câteva publicații din New York și Washington, care au ajuns mai rău decât Antena 3, progresiștii sexo-marxiști au câștigat bătălia.

Dar lumea reală este în altă parte. Oamenii obișnuiți, oamenii harnici și muncitori, oamenii care iubesc libertatea, au tăcut în fața gălăgiei făcute de BLM și Antifa, iar marți, 3 noiembrie, au ieșit la vot. Majoritatea tăcută! Au votat cu Trump, demolând toate sondajele false. 

Am văzut, în România, la alegerile locale, același fenomen: stânga lui Cioloș și Barna a obținut un scor jalnic, nu a câștigat nici o președinție de consiliu județean și a reușit contraperformanța ca, în județe de dreapta, precum Bihor, să nu ia nici 4%. Pe Facebook, striveau tot. La vot, au ieșit jumuliți bine de tot, și-au pierdut penele de păun. 

Desigur, în cea mai bună tradiție stalinistă, ceea ce face acum noua stângă din SUA este să încerce să fraudeze alegerile, pe principiul “Nu contează câți votează, contează cine numără“. Nu le va merge. Toți cetățenii americani care cred în libertate și democrație se vor bate pentru ca fiecare vot să fie numărat corect!, scrie George Mioc într-un text publicat de  Podul.ro .

 

George Mioc este antreprenor, CEO al unei firme americane (PSI Industries). Este stabilit in SUA din 1976. Este inginer: CDS, Scranton, Pennsylvania (1985) Associate Degree in Mechanical Drafting & Design Technology.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei