De la PSD, la partidul lui Victor Ponta și acum la PNL: Deputatul Emilia Meiroșu a trecut la liberali

De la PSD, la partidul lui Victor Ponta și acum la PNL: Deputatul Emilia Meiroșu a trecut la liberali

Deputatul Emilia Meiroşu, care a intrat în Parlament pe listele PSD în 2016 şi ulterior a trecut la partidul lui Victor Ponta și a fost preşedinte al filialei Pro România din Brăila, s-a înscris acum în PNL. Ea își motivează decizia prin faptul că doreşte să îşi continue proiectele alături de "oameni care au aceleaşi idealuri", scrie Hotnews .

"Am intrat în politică cu intenţia de a îmbunătăţi viaţa comunităţii şi am considerat mereu că ceea ce trebuie să urmărim ca politicieni este interesul public. Am plecat din PSD când partidul a derapat de la valorile democraţiei şi, tot la fel, am plecat din Pro România atunci când ambiţiile unui lider puneau în pericol stabilitatea României. Mi-am asumat toate criticile şi toate atacurile, încercând să urmăresc interesul cetăţenilor. Apoi am sperat că partidele de stânga îşi vor găsi echilibrul, că vor înţelege perioada dificilă prin care trece nu numai România, ci lumea întreagă şi că vor lăsa pentru moment deoparte jocurile de culise şi manevrele politicianiste, tertipurile riscante ce se răsfrâng asupra vieţii cetăţenilor. M-am înşelat. PSD rămâne, din păcate, un partid nefrecventabil", susține Emilia Meiroşu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Ea mai susține că vrea să îşi continue activitatea politică alături de "oameni care au aceleaşi idealuri", pentru a schimba ceva în oraşul Brăila şi în România.

"M-am alăturat împreună cu medicul Marian Căpăţână şi alţi profesionişti cu care am lucrat de-a lungul timpului echipei Partidului Naţional Liberal. Cred că lumea trece acum prin momente care-şi vor pune amprenta asupra istoriei şi că oamenii politici au datoria să gestioneze cu calm şi profesionalism această perioadă. Mai cred că cel mai important cuvânt pe care trebuie să-l învăţăm cu toţii este responsabilitatea. Să vorbim responsabil, să acţionăm responsabil, să votăm responsabil", adaugă Emilia Meiroşu.

Ea se află la primul mandat de parlamentar şi face parte din Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaţilor. În mai 2018 a trecut de la PSD la Pro România, fiind coordonator al filialei de la Brăila.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”