Decizie-ȘOC în SUA! Antivirusul rusesc Kaspersky va fi DEZINSTALAT de pe computerele departamentelor și agențiilor americane

Decizie-ȘOC în SUA! Antivirusul rusesc Kaspersky va fi DEZINSTALAT de pe computerele departamentelor și agențiilor americane

Decizie-șoc în SUA! Departamentul pentru Securitatea Patriei a cerut departamentelor si agentiilor din Statele Unite sa identifice si sa elimine toate produsele Kaspersky Lab din sistemele lor informatice, scrie Reuters.

"Departamentul este ingrijorat pentru legaturile dintre anumiti oficiali Kaspersky si serviciile rusesti de informatii si solicitarile, potrivit legii rusesti, care permit serviciilor rusesti de informatii sa ceara asistenta de la Kaspersky si sa intercepteze comunicatiile care tranziteaza retelele rusesti", a precizat Departamentul, intr-un comunicat.

Kaspersky a negat in mod repetat orice legaturi cu guvernul si a sustinut ca nu va ajuta niciun in activitatea de spionaj cibernetic.

De asemenea, Kaspersky a afirmat ca nu exista nicio dovada ca antivirusii sai ar putea fi folositi in scopuri de spionaj de Kremlin.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Așa o fi?

4 Cifrele nu mint niciodată

5 „Nu te mai saturi de bani! Ai devenit penibilă cu reclamele tale” / „Zâna” Andreea Marin, taxată dur de internau…