Deciziile premierului privind demiterile de la MDRAPFE au fost publicate în Monitorul Oficial

Deciziile premierului privind demiterile de la MDRAPFE au fost publicate în Monitorul Oficial

Deciziile premierului privind eliberarea din funcție pentru toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, pentru secretarii adjuncți, secretarul general al MDRAPFE și adjuncții acestuia au fost publicate duminică în Monitorul Oficial.

Altfel, prin Decizii ale prim-ministrului, au fost demiși cinci secretari de stat din cadrul MDRAPFE : Ciprian Lucian Roșca, Virgil-Alin Chirilă, Mihail Doruș, Sirma Caraman, Luminița Zezeanu.

Totodată, Grindeanu a decis eliberarea din funcție a patru subsecretari de stat de la MDRAPFE: Marcel Alexandru Stoica, Angel Gheorghiu, Adriana-Mihaela Udroiu, Mihai Grigore.

Premierul a semnat și Decizia de încetare a exercitării atribuțiilor aferente funcției de secretar general al MDRAPFE în cazul Ionelei Stoian și celei de secretar general adjunct pentru Mihaela Dincă și Iuliana-Camelia Coporan.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...