Declaraţii contradictorii privind deplasările lui Donald Trump în interiorul Casei Albe

Declaraţii contradictorii privind deplasările lui Donald Trump în interiorul Casei Albe

Preşedintele american Donald Trump nu a mers marţi în Biroul Oval, a doua zi după revenirea sa din spital, a declarat un purtător de cuvânt al Casei Albe, contrazicând un consilier al preşedintelui, relatează AFP.

Comportamentul preşedintelui american este examinat cu o atenţie deosebită, în condiţiile în care numărul persoanelor care lucrează la Casa Albă - inclusiv jurnalişti - testaţi pozitiv la COVID-19 continuă să crească.

"Preşedintele a dorit să fie ieri (marţi) în Biroul Oval, dar nu a mers şi a lucrat de la reşedinţă", a scris pe Twitter Ben Williamson, purtătorul de cuvânt al preşedintelui american.

Cu câteva minute mai devreme, consilierul său economic Larry Kudlow afirmase la CNBC că Donald Trump "a apărut ieri (marţi) în Biroul Oval luând măsuri de precauţie maxime privind COVID-19".

Casa Albă a declarat că au loc pregătiri pentru a permite preşedintelui să revină în celebrul birou în zilele următoare.

Cu puţin timp înainte de a părăsi luni spitalul militar 'Walter Reed', medicii lui Donald Trump au declarat că acesta "nu este complet refăcut".AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!