Declaraţii contradictorii privind deplasările lui Donald Trump în interiorul Casei Albe

Declaraţii contradictorii privind deplasările lui Donald Trump în interiorul Casei Albe

Preşedintele american Donald Trump nu a mers marţi în Biroul Oval, a doua zi după revenirea sa din spital, a declarat un purtător de cuvânt al Casei Albe, contrazicând un consilier al preşedintelui, relatează AFP.

Comportamentul preşedintelui american este examinat cu o atenţie deosebită, în condiţiile în care numărul persoanelor care lucrează la Casa Albă - inclusiv jurnalişti - testaţi pozitiv la COVID-19 continuă să crească.

"Preşedintele a dorit să fie ieri (marţi) în Biroul Oval, dar nu a mers şi a lucrat de la reşedinţă", a scris pe Twitter Ben Williamson, purtătorul de cuvânt al preşedintelui american.

Cu câteva minute mai devreme, consilierul său economic Larry Kudlow afirmase la CNBC că Donald Trump "a apărut ieri (marţi) în Biroul Oval luând măsuri de precauţie maxime privind COVID-19".

Casa Albă a declarat că au loc pregătiri pentru a permite preşedintelui să revină în celebrul birou în zilele următoare.

Cu puţin timp înainte de a părăsi luni spitalul militar 'Walter Reed', medicii lui Donald Trump au declarat că acesta "nu este complet refăcut".AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina