Decret privind înființarea Ambasadei României în Letonia, semnat de președintele Iohannis

Decret privind înființarea Ambasadei României în Letonia, semnat de președintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind înfiinţarea Ambasadei României în Republica Letonia, cu sediul la Riga.

Decrete semnate de președintele Iohannis FOTO: Presidency

Ambasada României la Riga va avea un număr de cinci posturi. Reprezentanţa diplomatică a României în Letonia era asigurată de Ambasada ţării noastre în Lituania.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri mai multe decrete. Printre care:

”Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 164/2020 pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ (PL-x 8/01.02.2021)”

„Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 39 alin. (2) din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă (PL-x 449/27.07.2020)

”Decret privind eliberarea din funcția de procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - structura centrală a doamnei Maria Ștefania Alboiu - pensionare”

”Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni a domnului Daniel Turtureanu - pensionare”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...