Decrete semnate de preşedintele Klaus Iohannis

Decrete semnate de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru supunerea spre ratificarea Parlamentului a Protocolului pentru amendarea Convenţiei referitoare la infracţiuni şi la anumite alte acte săvârşite la bordul aeronavelor, transmite Administraţia Prezidenţială.

Protocolul pentru amendare a fost încheiat la Montreal, la 4 aprilie 2014, şi semnat de România la 13 decembrie 2019. Convenţia a fost încheiată la Tokyo, pe 14 septembrie 1963.

De asemenea, preşedintele a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele, la trecerea în rezervă, a generalului de brigadă - cu o stea Eugen Ciutaru din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Colonelului Mircea Popescu din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale îi va fi acordat gradul de general de brigadă - cu o stea, la trecerea în rezervă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...