Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala

Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala

Ruptură majoră în partidul S.O.S. România, adică în familia Șoșoacă: președinta Diana Iovanovici-Șoșoacă l-a dat afară pe prim-vicepreședintele Dumitru-Silvestru Șoșoacă! Cabinetul 1 a epurat Cabinetul 2! De ce? „Pentru a-l scoate din ghearele serviciilor”, așadar „pentru a-i salva sufletul și viața”!, scrie ziaristii.com .

Culmea epurării: Diana Iovanovici-Șoșoacă (48 de ani), șefa partidului S.O.S. România, a anunțat sâmbătă la Iași (județul în care a fost aleasă senatoare în 2020) că l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al partidului pe soțul ei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, pe care-l va propune și pentru excluderea din partid!

Maestru de ceremonii, la acest anunț istoric, a fost „gurnalistul” Luis Lazarus, propagandistul de casă al Senatoarei Urlătoare. El e martor la răfuiala soților Șoșoacă, el le poate fi martor și la divorț.

La începutul anului 2021, Diana Șoșoacă a declarat că l-a mai lăsat pe Silvestru Șoșoacă fără un job, dar atunci nu l-a dat afară, ci l-a convins, ba chiar l-a și angajat la cabinetul ei de avocatură: „El a trebuit să-și dea demisia de unde lucra, ca să stea cu mine non-stop. A trebuit să lucreze cu mine pe cabinet – nu e rău, pentru că e student în anul 4 la Drept, termină acuma Dreptul, deși el e chimist”.

Țuțărul Lazarus e mereu lângă Șoșoacă…

„Pentru a putea să-mi salvez familia, a trebuit să iau cea mai cruntă decizie”. Dar Șoșocul e trist cu o așa „salvare”…

Senatoarea Urlătoare a spus că soțul ei e supărat acum, dar ea l-a destituit spre binele lui!

Decizia crucială a Dianei Șoșoacă, în prezența filialei locale a S.O.S. România și a „șoșocarilor” din Iași: „Pentru a putea să-mi salvez familia, a trebuit să iau cea mai cruntă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, așa încât semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”.

FOTO: Decizia de suspendare a lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă, semnată de Diana Iovanovici-Șoșoacă

A urmat un episod de halucinații cu servicii secrete care s-ar ocupa să-i distrugă familia dacă nu renunță la politică sau nu execută „ordinele lor”.

„Mi s-a propus – de fapt am fost șantajată, amenințată – că va trebui să ascult de niște reguli. Și am întrebat și eu, evident: «Da’ de ce sunt atât de interesantă?». «Ai cele mai mari procente și cea mai mare șansă să ajungi președintele României». Zice: «Dar nu se poate așa cum vrei tu. Îți vom da bani pentru campanie, îți voi finanța tot, dar va trebui să asculți de tot ceea ce ți se spune și va trebui să nu mai faci ceea ce ai făcut până acum. «Dacă nu?» – zic – «dacă nu?» «Dacă nu, nu vei mai avea familie!» «Și» – zic – «cum veți face asta?» «Deținem toată presa». Cândva o să dau și nume – oameni groaznic de răi. Le-am spus: «Mie nu-mi pune nimeni hățuri». «Și știi care-i sfârșitul tău?» «Știu». «Da, dar va fi și al familiei tale!». (…) În momentul în care am spus «Ieșiți afară din biroul meu! Luați labele de pe familia mea!», ei au spus în felul următor: «Atunci o să ai ceea ce meriți și vei avea o luptă cruntă»”.

Așadar, Șoșoacă e curtată și amenințată de niște anonimi de la un serviciu nedefinit! Senatoarea ne promite că, dacă suntem cuminți, „cândva o să dau și nume”. Deocamdată ne asigură că sunt „oameni groaznic de răi”, din cauza cărora ea îl dă afară din partid pe soțul ei! Iar dacă va urma al treilea divorț din viața ei, tot din cauza acelor „oameni groaznic de răi”, din „servicii”, va fi!

Soții Silvestru și Diana Șoșoacă pe vremea când sfidau măsurile sanitare anti-Coronavirus cu bere Corona

Agenții secreți sunt „groaznic de răi”, dar „pe unul l-am dat afară în șuturi”

Mai spune Urlătoarea despre „agenții secreți”: „Pe unul l-am dat în șuturi afară din cabinet. Să știți că nu oricine îș permite să dea afară în șuturi un fost director SRI. L-am dat… și i-am zis: «Data viitoare o să-ți rup picioarele!». Știam ce mi se va întâmpla după. Au încercat să instige la certuri, la neînțelegeri…”

Așadar, atât de „groaznic de răi” sunt agenții secreți care vor s-o scoată din politică pe Șoșoacă, încât pe unul „l-a dat în șuturi afară din cabinet”! Și nu e ușor să te trezești pe bombeul unui șut de chintale…

Destituirea Șoșocului îi dă ocazia Șoșocoanei să se laude că S.O.S. România nu (mai) e „partid de familie”, chiar dacă până acum primele două funcții au fost deținute de soții Șoșoacă.

„Atenție, că fiecare dintre noi poate fi în locul lui Silviu! Pentru toți cei care au comentat că e «partid de familie» – aici nimeni n-a fost soț-soție, aci am fost fiecare cu atribuțiile sale. De la doi oameni cu un copil în spatele mașinii a pornit cea mai mare mișcare de eliberare națională a României!”

De reținut importanța pe care și-o dă Urlătoarea: ea și Șoșocul ei „au pornit cea mai mare mișcare de eliberare națională a României”!!!

A-ngălbenit frunza prin vii / Și s-a dus rujul pe pustii…

Serviciile vor să-i divorțeze, „au încercat să instige la certuri, la neînțelegeri”. Dar senatoarea rezistă! În schimb, Șoșocul pare la capătul puterilor

Scandalurile din familia Șoșoacă demonstrează clar cât de „groaznic de răi” sunt inamicii săi secreți: aceștia „au încercat să instige la certuri, la neînțelegeri”. De-asta se ceartă Șoșocul cu Șoșoaca – pentru că sunt instigați de serviciile secrete! De-asta urlă ea la el de nu știe bărbățoiul pe sub ce masă să se mai ascundă – pentru că au intrat în acțiune agenții „groaznic de răi”! Caz clinic – S.O.S., ni-no, ni-no!

Delirul senatoarei accentuează ruptura din familia Șoșoacă – din monologul ei lipsește doar cuvântul „divorț” (ar fi al treilea din viața ei). Deocamdată e descris un divorț politic, dar e descrisă și perspectiva unui divorț real: „dacă nu vei mai avea familie”.

„Am fost amenințată, șantajată, că va trebui să urmez de niște reguli și am întrebat de ce sunt interesantă. Mi s-a spus că «ai cele mai mari șanse să ajungi președintele României». Zice: «dar nu se poate cum vrei tu; îți vom da bani pentru campanie, dar va trebui să asculți de ce ți se spune, dacă nu vei mai avea familie»”.

Și totuși, există speranțe că Șoșocul nu va pleca de-acasă! Iată: „Faptul că Silviu nu mai e președinte nu înseamnă că nu mai e soțul meu, nu înseamnă că nu mai avem o familie. Că e supărat pe mine – da, e normal, și eu aș fi fost, dar era singura modalitate să-l scap”.

Victimizarea Șoșocoanei continuă cu o descriere la persoana a treia – alt semn clinic – a felului în care va fi descrisă senatoarea de nu se știe care presă: „O să aveți plăcerea să citiți despre cât de javră e Diana Șoșoacă, despre cât de nenorocită și ordinară e Diana Șoșoacă. O să aveți posibilitatea de azi să vedeți cum va fi «desființată» familia care a luptat cel mai mult pentru drepturile și libertățile din România. Dacă vom reuși să trecem peste asta, vom învinge!”.

Așadar, o nouă cumpănă în familia Șoșoacă, dar există speranțe că Diana și Silvestru vor reuși să treacă și peste această încercare – sigur, dacă ea îi va da înapoi funcția din partid sau dacă el va accepta să trăiască fără funcție, lângă Cascada Urlătoarea!

Doi conducători: Diana și Silvestru

Silvestru Șoșoacă despre soția sa: „manifestări abuzive și discreționare” / „minciuni” / „necinstită în fața electoratului” / „victimizare în scop electoral” / „distrugerea partidului”

Prim-vicepreședintele Dumitru-Silvestru Șoșoacă susține că decizia de suspendare a sa este „un abuz”. El a acuzat-o pe președinta Diana Iovanovici-Șoșoacă – soția sa! – că minte și se victimizează în scop electoral.

Într-un comunicat adresat presei, Silvestru Șoșoacă spune că a aflat din presă vestea că a fost suspendat din funcție. Așadar, senatoarea nu l-a anunțat, nici măcar în sufrageria de acasă, ce măsură a luat împotriva lui!

Silvestru Șoșoacă mai spune că „decizia e ilegală”, deoarece nu a fost luată de Congresul partidului și conform Statutului, deci „nu are consecințe juridice, subsemnatul deținând în continuare funcția de prim-vicepreședinte al partidului”.

El a insistat că-și va continua activitatea în cadrul partidului, chiar dacă președinta-nevastă nu-l mai vrea!

Șoșocul și-a acuzat-o Șoșoaca de multe alte rele:

  • „Este de neînțeles o asemenea decizie, în condițiile în care proiectul S.O.S. România a fost ideea mea și sunt principalul organizator al partidului. Nu se pot accepta acțiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor și liderilor din partid.”
  • „Motivele invocate de d-na Președinte S.O.S., că aș fi victima unor acțiuni de intimidare și șantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierie sale politice, nu sunt reale.”
  • „Nu sunt de acord cu folosirea mea și a familiei pentru ca d-na Iovanovici-Șoșoacă să se victimizeze în scop electoral.”
  • „Nu cauționez sub nicio formă serviciile secrete, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiți în fața electoratului și a membrilor de partid.”
  • „Partidul nu poate funcționa și nu se poate dezvolta în afara cadrului statutar, prin manifestări abuzive și discreționare.”
  • „Deciziile discreționare, bazate pe reacții nejustificate, vor conduce cu siguranță la distrugerea partidului și compromiterea în fața electoratului.”
Silvestru Șoșoacă în blană de oaie

Comunicatul lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă

„Cu privire la Decizia d-nei Diana Iovanovici-Șoșoacă, Președintele S.O.S. România, de suspendare a subsemnatului din calitatea de Prim-vicepreședinte al partidului, aduc la cunoștința opiniei publice următoarele:

1. Am aflat despre această Decizie din presă. Decizia este ilegală, membrii partidelor putând fi sancționați numai în condițiile legii partidelor politice, care garantează dreptul la apărare în fața forurilor statutare și în fața instanțelor de judecată. Potrivit art. 16 (1) din Statutul S.O.S., «suspendarea ori destituirea din funcția de conducere pe care o îndeplinește (un membru) se face de către organul care l-a ales, cu votul majorității simple a acestuia». Suspendarea mea din funcția de Prim-vicepreședinte al partidului se poate face numai de Congresul partidului. Decizia nu are consecințe juridice, subsemnatul deținând în continuare funcția de Prim-vicepreședinte al partidului.

2. Este de neînțeles o asemenea Decizie, în condițiile în care proiectul S.O.S. România a fost ideea mea și sunt principalul organizator al partidului, fapt ce nu diminuează meritele d-nei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Nu se pot accepta totuși acțiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor și liderilor din partid.

3. Motivele invocate de d-na Președinte S.O.S., că aș fi victima unor acțiuni de intimidare și șantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carieriei sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea și a familiei pentru ca d-na Iovanovici-Șoșoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauționez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viața politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiți în fața electoratului și a membrilor de partid.

4. Îmi voi continua activitatea în cadrul partidului în calitatea de Prim-vicepreședinte, Decizia neavând nicio valoare juridică. Sunt convins că partidul nu poate funcționa și cu atât mai mult nu se poate dezvolta în afara cadrului statutar, prin manifestări abuzive și discreționare.

5. Îmi asum să fiu garantul respectării Statutului pentru toți membrii partidului în fața abuzurilor d-nei Președinte S.O.S. Deciziile discreționare, bazate pe reacții nejustificate, vor conduce cu siguranță la distrugerea partidului și compromiterea în fața electoratului. Avem responsabilitate uriașă față de poporul român și nu avem voie să-l dezamăgim.

Prim-vicepreședinte S.O.S. România, Dumitru-Silvestru Șoșoacă.”

Șoșocul plusează: „abuzuri, toane, fițe de tot felul, partid condus aiuristic și discreționar” / „înfrângerea catastrofală a partidului în viitoarele alegeri”

Luni dimineață, Silvestru Șoșoacă a revenit cu un mesaj pe Facebook. El „i-a dat la oase” Urlătoarei care-i este încă soție.

Silvestru Șoșoacă: „Abuzurile, toanele, fițele de tot felul și, peste toate, lipsa de perspectivă a mișcării S.O.S., condus aiuristic și discreționar de către d-na senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, vor conduce la înfrângerea catastrofală a partidului în viitoarele alegeri. S.O.S.-ul trebuie redresat”.

Tonul dur folosit de Șoșoc, la scurtă vreme după ce o lingușea pe Șoșoacă (inclusiv când aceasta făcea crize nervoase și-l jignea în public), anunță o ruptură serioasă, poate iremedabilă, între cei doi conspiraționiști, care oficial încă mai formează o familie.

Șoșoacă se victimizează după „metoda Dragnea”… de cariera și familia căruia s-a ales praful!

Fabulațiile Dianei Iovanovici-Șoșoacă seamănă cu „cei patru asasini cazați la hotelul Athénée Palace Hilton” care „voiau să-l omoare” pe Liviu Dragnea „în aprilie 2018”.

VIDEO: Scenariul halucinant al lui Dragnea, cu complicitatea Alessandrei Stoicescu

Dragnea a folosit rețeta „victimizării prin familie” în aprilie 2019, cu aproape 5 ani înaintea Șoșocoanei. Ajutat de complicitatea prost mascată a „moderatoarei” Alessandra Stoicescu, hoțul din Teleorman spunea la Antena 3: „Au început acum amenințări asupra copiilor mei, asupra familiei”.

Apoi, într-o altă emisiune-preș, „moderată” de Cătălina Porumbel, Dragnea a extins lista „victimelor” din familie: „În câteva situații i-am atras atenția și Irinei, prietena mea, și mi-a confirmat și ea suspiciunile, spunându-mi atunci că și ea este urmărită. De câteva ori a observat că era și fotografiată, când mai mergea prin magazine sau pe unde mai mergea…”

VIDEO: Fabulațiile lui Dragnea, cu complicitatea Cătălinei Porumbel

Mai spunea Dragnea în aprilie 2019, cu o lună înainte de a ajunge în pușcărie: „Ideea generală care se desprindea este că trebuie să dispar pur și simplu”. Să dispară din politică, evident. Exact ca Șoșoacă, dar înaintea ei!

O veste proastă pentru Urlătoare: Dragnea chiar a dispărut din politică. L-a trădat până și Codrin Ștefănescu – „Șoșocul” lui. Dar și concubina Irina e amintire…

Șoșocul și-a ajutat nevasta în multe acțiuni de mahala politică

Silvestru Șoșoacă i-a fost ajutor de nădejde Soției sale Urlătoare în mai multe situații grotești, în care a ajutat-o să pară cu nervii pe bigudiuri.

În aprilie 2021, soții Șoșoacă au încercat să intre cu forța la ședința Comisiei Juridice a Senatului, unde se discutau măsuri administrative împotriva ei, pentru că făcea agitație anti-mască în plină pandemie de Covid-19 și înjura ca un birjar. Refuzând să poarte masca, Șoșoacă n-a fost lăsată să intre în sală. La ușă au fost plasați doi angajați ai Biroului de Afaceri Interne al Senatului.

Furioasă, Șoșoacă a sunat la 112, reclamând faptul că ar fi vicima unui abuz („nu am fost primită în sală”) și a unor violențe fizice („am fost bruscată, bătută, lovită la picior, umplută de vânătăi, supusă violențelor”). Evident, erau minciuni.

La un moment dat, Șoșoacă a reușit să-și pună piciorul drept în ușă, ca pe un bulumac. Prin ușa întredeschisă, senatoarea a urlat măscări și amenințări către membrii Comisiei Juridice, mai ales către președinta Iulia Scîntei.

În acest timp, Silvestru Șoșoacă o seconda în asaltul asupra ușii. El striga ca pe câmp: „Dați-i drumul, că spargem ușa!”. Șoșocul i-a amenințat pe cei doi angajați de la Biroul de Afaceri Interne cu „plângerile penale” pe care o să li le facă mândra lui.

„Conducătorii”

Același Silvestru Șoșoacă, împreună cu mahalagioaica lui, a sechestrat și agresat o echipă TV de la Rai Uno, pe 10 decembrie 2021. El a mușcat-o de mână pe vedeta Lucia Goracci. În urma scandalului, Șoșocul s-a ales cu dosar penal și control judiciar. În plus, el a fost condamnat 180 de zile de amendă-închisoare, plătind în final 18.000 de lei către statul român, pentru ultraj contra polițistului Gheorghe Teodor Bălășoiu, unul dintre agenții care au intervenit la domiciliul familiei Șoșoacă pentru a aplana conflictul cu Lucia Goracci.

Silvestru Șoșoacă a fost solidar cu Nevasta-i Urlătoare și în susținerea celor mai aberante teorii ale conspirației,

în pandemia de Covid-19. El strig în gura mare: „Ăsta nu e un vaccin, e un ser modificator genetic! E vorba și de nanotehnologie!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

3 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

4 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

5 Foarte interesante amănunte...