Deficitul de personal din MAI va fi compensat şi prin racolarea absolvenților proveniţi din alte universități

Deficitul de personal din MAI va fi compensat şi prin racolarea absolvenților proveniţi din alte universități

Deficitul de personal din MAI va fi compensat inclusiv prin racolarea absolvenților proveniţi și din alte universități și care ulterior primesc pregătire specifică, potrivit unui proiect de lege dezbătut la Camera Deputaților. Deputatul PSD Viorel Sălan afirmă că structurile Ministerului de Interne se confruntă cu o lipsă mare de personal.

Viorel Sălan: Academia de Poliție, prin forma de zi, nu poate să rezolve pe termen scurt acest deficit. Curricula nu va avea de suferit, în sensul în care, atât pentru cei de la forma de zi, cât și forma de master profesional pe care am propus-o, nu vor exista diferențe după ce ofiţerii au absolvit studiile.

Realizator: Proiectul de lege așteaptă mâine vot decizional la Camera Deputaților, transmite redactorul RRA Iulia Gherman./schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 28 iunie

Sursa: rador.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina