Delir DICTATORIAL la Antena 3! Dragnea se face ANCHETATOR și vede CONSPIRAȚII. „Fiola” și ăla de la Finanțe s-au înecat cu laptele și mierea ieșite pe gură

Delir DICTATORIAL la Antena 3! Dragnea se face ANCHETATOR și vede CONSPIRAȚII. „Fiola” și ăla de la Finanțe s-au înecat cu laptele și mierea ieșite pe gură

Delir dictatorial la Antena 3! Dragnea se face anchetator și vede conspirații. „Fiola” și ăla de la Finanțe s-au înecat cu laptele și mierea ieșite pe gură. Plus precizarea fermă a Dictatorului că abuzul în serviciu va avea prag!

Dragnea despre anchetarea prezidențialelor din 2009

Dragnea, a afirmat, miercuri, că săptămâna viitoare ar putea fi înfiinţată o comisie de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

"Eu cred că săptămâna viitoare putem înfiinţa comisia de anchetă", a spus Dragnea, la Antena 3.

El a adăugat că, pe lângă foştii şefi ai SRI, şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi fostul preşedinte Traian Băsescu, vor fi chemaţi la comisie, fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, şeful STS, Marcel Opriş, Vasile Blaga, dar şi alte persoane.

"Faptul că acum a ieşit această declaraţie şi că domnul preşedinte Traian Băsescu a confirmat ne dă toată justificarea pentru a înfiinţa această comisie de anchetă. Da, am vorbit cu colegii mei să verifice şi o să-mi spună mâine dacă eu, ca preşedinte al Camerei, pot să fiu preşedintele acestei comisii de anchetă. Mie mi se par lucruri foarte grave şi vreau să chemăm la audieri absolut toate persoanele despre care avem informaţii sau despre care pot apare informaţii în zilele următoare în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la acele alegeri", a adăugat Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că speră ca şi comisia parlamentară pentru controlul SRI să facă anchete pe acest subiect.

Dragnea despre conspirație și multinaționalele sabotoare

Liviu Dragnea a declarat miercuri seara la Antena 3 ca nu s-a pus niciodata problema nationalizarii fondului de pensii private si ca totul este un zvon lansat de Misu Negritoiu, seful ASF, si de catre ING.

"Ceea ce a facut aceasta companie de asigurari olandeza ING putea sa faca intr-o colonia si nu intr-o tara ca Romania. Nu poti sa generezi un asa scandal din nimic. ASF-ul sa ii sanctioneze foarte dur", a declarat Dragnea.

Seful PSD spune ca au fost demerate procedurile parlamentare pentru demiterea intregii conduceri a ASF. Dragnea reia acuzatiile catre ING si multinationale ca si-au instigat angajatii si i-a trimis la proteste.

Dragnea: In Olanda nu s-ar fi permis asa ceva. ING nu a facut o dezbatere cum sustine ci a inflamat clientii si publicul.

Dragnea: "Va spun ceva ce nu am mai spus pana acum in spatiul public. Exista un plan pentru a decredibiliza guvernul nostru care a fost alimentat cu stiri ca nu avem bani ca sa facem majorari de salarii, de pensii. Totul ca sa determine Comisia Europeana ca sa declanseze procedura pt deficit excesiv. Asta este planul."

Viorel Stefan, raport triumfator: Niciodata increderea in Economie nu a fost mai mare

Ministrul de Finante sustine ca economia Romaniei duduie, s-au creat 44 de mii de locuri de munca noi („Fiola” il completeaza si spune ca e vorba de 45 de mii de noi contracte de munca pe perioada nedeterminata), taxele au scazut, ratingurile acordate de agentiile specializate sunt mai bune, iar mediul economico-financiar crede deplin in proiectul PSD.

"Increderea in Economie nu a fost niciodata mai mare de la criza incoace. Asta fiindca am redus taxele, am implementat avantaje fiscale si am stabilizat mediul de afaceri care se declara incantat si ne sprijina", spune ministrul.

 „Fiola”: E o fericire de fiecare data cand ne uitam la date

Ministrul Muncii Olguta Vasilescu spune ca "e o fericire de fiecare data cand ne uitam la date" si aminteste ca toate asociatiile patronale au fost de acord cu salariul minim, "o adevarat supriza". "Mai mult, asociatiile patronale au zis ca ne sustin toate proiectele daca facem ceea ce am promis pentru mediul de faceri", a declarat ministrul muncii.

ram pam pam-tobele rasuna

Un scurt remember pentru doamna „Fiola”:

Reprezentanti ai patronilor s-au opus unei astfel de cresteri, fara un studiu de impact, avertizand ca ar putea afecta puternic intreprinderile mici si mijlocii private.

La randul sau, un studiu realizat de Institutul National de Cercetare Stiintifica in domeniul Muncii si Protectiei Sociale (INCSMPS) la initiativa Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV) a aratat ca majorarea salariului minim ar urma sa duca la scaderea competitivitatii firmelor private din Romania, cu efecte negative in primul rand asupra asa-numitelor intreprinderi vulnerabile.

Liviu Dragnea: Nu se poate sa nu existe un prag in privinta abuzului in serviciu

Dragnea a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu se poate sa nu existe un prag al prejudiciului in cadrul infractiunilor de abuz in serviciu, dar valoarea acestuia va fi stabilita in Parlament, in baza proiectului de lege elaborat de Ministerul Justitiei, urmand totodata sa aiba loc si o ampla dezbatere cu privire la aceasta chestiune.

"Asa cum au spus si multi magistrati, nu este corect ca sa se lase la aprecierea judecatorului sa decida daca se poate decide un prag sau nu. Pe de alta parte, ministrul Justitiei nu este seful Parlamentului. Parlamentul va decide, pe baza acelui proiect de lege, in consonanta cu decizia Curtii Constitutionale, cu deciziile CCR, care este calea corecta de urmat", a afirmat Liviu Dragnea, intrebat daca ar trebui sa existe un prag in privinta infractiunilor de abuz in serviciu, scrie news.ro.

Liderul PSD a tinut sa precizeze ca nu se poate sa nu existe un astfel de prag, Parlamentul urmand sa decida valoarea acestuia.

"Nu vreau sa ma antepronunt, dar va spun in seara asta ca nu se poate sa nu exite un prag, poate sa fie un leu, poate sa fie 100 lei, poate sa fie 1.000 lei. Comisia de la Venetia, deciziile CEDO au spus lucrul acesta. Avem decizia CCR foarte clara care a spus ca sunt obligatorii si prevederile din incheierea de sedinta, adica din dispozitiv, dar si din considerente. Va ajunge proiectul de lege in Parlament si acolo vom dezbate pe larg", a conchis Liviu Dragnea.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”