DELIR la Antena 3! Proasta a intrat la Gâdea și a spus că președintele vrea anarhie! Propaganda dă vina pe Soroș și Germania pentru votul de marți!

DELIR la Antena 3! Proasta a intrat la Gâdea și a spus că președintele vrea anarhie! Propaganda dă vina pe Soroș și Germania pentru votul de marți!

DELIR la Antena 3! Proasta a intrat la Gâdea și a spus că președintele vrea anarhie! Propaganda dă vina pe Soroș și Germania pentru votul de marți! Proasta României a declarat marți seară, intr-o intervenție telefonică la Antena 3, că România este ”total pregătită” să preia președinția Consiliului UE, că ”avem un guvern bine pregătit” și o ”întreagă armată de profesioniști”.

De la 1h01:38:

La Antena 3, marți seara, Dăncilă a declarat că prin ceea ce face, Iohannis ”deservește interesul național” și urmărește ”dărâmarea actualului cabinet pentru a avea guvernul său sau guvernul Cioloș”.

„Domnul președinte Iohannis, prin astfel de afirmații, prin îndemnuri de a răsturna Guvernul, deservește interesul național. Mă văd obligată să condamn o astfel de atitudine distructivă. Ce vrea? Anarhie, instabilitate politică? A adus o imagine negativă nu doar în interiorul României, ci a fost preluată și în exterior.

Este evident că a făcut o obsesie personală pentru dărâmarea actualului cabinet, pentru a avea guvernul său sau guvernul Cioloș. Guvernul va supraviețui, va merge mai departe și va prelua șefia Consiliului UE. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. ”, a declarat Viorica Dăncilă.

”Sunt dezamăgită și revoltată. Nu e drept, nu e corect câtă vreme argumentele României nu sunt luate în calcul. României i se cer lucruri de neacceptat într-o altă țară europeană. Nu pot accepta, ca premier, fost europarlamentar, președinte de partid, acea recomandare imperativă în care ni se spune să suspendăm imediat legile votate de Parlamentul României și validate de CCR. E o ingerință gravă și o încălcare a tratatului european. E inadmisibil să ni se ceară revocare procedurilor unor procurori pentru că e o ingerință brutală. Nimeni nu are dreptul să intervină în proceduri interne din justiție. Cer egalitate între drepturi, nu mai putem aștepta ca românii să fie certați sau să ni se ceară lucruri de neacceptat în Europa. Trebuie să ne apărăm țara în fața unor nedreptăți.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Rezolutia PE, prezentata de Gadea drept o uneltire a lui Soros: „Se pune benzina”. Liste negre cu cei care au votat rezolutia „impotriva Romaniei”

Delir total in emisiunea „Sinteza zilei” de marti seara, in urma adoptarii cu un vot masiv a Rezolutiei Parlamentului European privind statul de drept din Romania si a publicarii Raportului MCV.

Gadea a prezentat un senariu in care se impletesc „forte obscure”, „ura impotriva Romaniei”, Dacian Ciolos si nelipsitul George Soros.

„Este un razboi in care lupta forte obscure. Se incearca isterizarea opiniei publice, este un razboi psihologic. Priviti cu atentie sa vedeti ce este in spatele acestor lucruri. Se pune benzina, guvernul trebuie sa pice”, a sustinut Gadea.

In continuare, Gadea a sugerat ca adoptarea rezolutiei este rezultatul unei conspiratii pusa la cale de Soros si Germania.

„Monica Macovei, care are legatura cu domnul Soros, a jubilat cand s-a votat rezolutia. Unde credeti ca dadea astazi interviu, inainte de votarea rezolutiei, in care cerea daramarea Guvernului? La Deutsche Welle (postul public de radio al Germaniei)”, a predicat realizatorul Antena 3.

Apoi, el a prezentat o lista cu europarlamentarii romani care au votat in favoarea rezolutiei.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”