DELIR/Jigodia Națională îl acuză pe Cioloș că i-a PLAGIAT titlul Platformei!

DELIR/Jigodia Națională îl acuză pe Cioloș că i-a PLAGIAT titlul Platformei!

Jigodia Națională susţine, mințind, pe Facebook, că Dacian Cioloş a plagiat de la el titlul programului „România 100”.

Uite ce a delirat Penalul României:

„Ciolos m-a plagiat doar la titlu / restul nu ( inca) - si nici eu pe el!

1. Programul "Romania 100" lansat in 2014 era un proiect national pentru toti romanii , indiferent de optiunea lor politica / cel lansat acum de Dl Ciolos este doar o lozinca politica pentru PNL si USR ( care clar nu reprezinta decat o minoritate)

2. Programul USL din 2012 cu care am candidat la functia de Prim Ministru era un document de sute de pagini, elaborat de sute de oameni in peste 1 an de zile, prezentat si dezbatut in mass media si de public o perioada lunga de timp/ Programul Dlui Ciolos este o adunatura de lozinci de genul "sa fie bine sa nu fie rau" care nu contin de fapt cel mai important aspect : CUM o sa faci ce propui?

3. Eu am anuntat din 2011 ca fac politica si candidez la functia de Prim Ministru sustinut de USL/ Dl Ciolos intai ne-a mintit ca e tehnocrat si sta doar un an ; acum vrea sa fie ales Prim Ministru FARA SA CANDIDEZE 

4. Eu am candidat in numele USL pentru a ii reprezenta pe romani / Dl Ciolos comite acea incredibila ticalosie de a isi justifca ambitiile personale prin moartea unor oameni nevinovati la "Colectiv" (in ziua accidentului Dl Ciolos isi bea linistit cafeaua la Bruxelles pe salariul de 20.000 euro primit pentru ca a trecut de la Tariceanu la Basescu fara sa clipeasca)!
Acum inteleg ce ii uneste pe Iohannis cu Ciolos - cinismul si capacitatea de a folosi politic moartea unor oameni nevinovati!

Vai de Romania - sau Ghinion?”

Care este realitatea?

Dacian Cioloş şi-a lansat luni seara Platforma România 100 (România la 100 de ani), pe Facebook, precizând că ea conţine 10 principii ale unei guvernări, însoţite de un portofoliu de proiecte naţionale care crede că ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor.

În 2014, Penalul  anunţa că va conduce Comitetul care se va ocupa de organizarea unui program ce sărbătoreşte 100 de ani de la Unirea din 1918.

„Guvernul va construi un proiect pentru România 100. În 2018, România, în forma sa actuală, împlineşte 100 de ani şi cred că România în primul rând propriilor noştri cetăţeni, dar şi partenerilor noştri externi trebuie să se prezinte aşa cum este la împlinirea unei vârste fragede pentru o ţară cu 100 de ani, ce am realizat în aceşti 100 de ani, ce n-am realizat în aceşti 100 de ani şi ce dorim în perioada următoare", delira Jigodia Națională în 2014.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”