Demență de DICTATOR. Dragnea anunță că nu va ceda puterea: „Lor să le dăm țara, unor bătăuși?”/Protestatarii, comparați cu legionarii și comisarii sovietici

Demență de DICTATOR. Dragnea anunță că nu va ceda puterea: „Lor să le dăm țara, unor bătăuși?”/Protestatarii, comparați cu legionarii și comisarii sovietici

Demență de DICTATOR. Dragnea anunță că nu va ceda puterea: „Lor să le dăm țara, unor bătăuși?”/Protestatarii, comparați cu legionarii și comisarii sovietici. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a comparat, duminica seara, pe protestatarii de la Iasi si Galati cu legionarii si cu sovieticii care „bateau oameni”. „Nu putem sa lasam tara pe mana unor batausi. Lor sa le dam tara?”, a sustinut Dragnea.

„Nu putem sa lasam tara pe mana unor batausi. In perioada anilor ’40, Romania a mai fost pe mana unor batausi. In anii ’50 ii bateau pe oameni sa nu mearga la vot. Tot ce promoveaza ei, desfiintarea proprietatii, traiul in grup, bataia de jos la adresa lui Iisus Hristos. Astia sunt oameni fara Dumnezeu. Lor sa le dam tara?

S-au cheltuit zeci de milioane de euro cu demonizarea noastra, in presa romaneasca si presa straina. Noi avem rezultate, de cealalta parte avem doar minciuna, ura, violenta si batausi. Este greu de ales?”, a declarat Dragnea la Romania TV.

„Cum sa cedez cand am crescut tara cu mai mult de o treime. Sa imi dea cineva un exemplu unde s-a mai intamplat asa ceva?”, a mai spus seful PSD.

Dragnea a sustinut apoi ca si PSD sustine referendumul pe justitie.

„Si eu, si PSD-ul sustinem referendumul. Iohannis incearca sa mobilizeze niste oameni care nu ar fi votat sa vina la vot. Este perfida strategia de a-i pune pe oameni sa voteze pentru o tema care nu exista. Iohannis face campanie pe bani publici. El pune SPP-istii, lunetistii pe cladiri. Spune ca nu are nevoie de jandarmi, pai el nu are nevoie de jandarmi pentru ca noi nu trimitem echipe de batausi dupa ei, asa cum face PNL”, a mai declarat Liviu Dragnea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...