DEMENȚĂ la Antena 3! Gâdea: Iohannis și PNL boicotează Guvernul Europei!

DEMENȚĂ la Antena 3! Gâdea: Iohannis și PNL boicotează Guvernul Europei!

DEMENȚĂ la Antena 3! Gâdea: Iohannis și PNL boicotează Guvernul Europei! Da, oameni buni, asta a titrat postul lui Voiculescu! Cum ar veni, Proasta României a ajuns prim-ministrul Europei! Iar Iohannis și PNL o boicotează!

Ce a spus Gâdea:

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker şi Colegiul Comisarilor se vor afla la Bucureşti în perioada 10 - 11 ianuarie pentru a marca începerea oficială a Preşedinţiei române a Consiliului UE, ce va debuta cu un concert de deschidere începând cu ora 20:00.

Este ceremonia prin care România preia oficial președinția Consiliului Uniunii Europene.

Fără să țină cont de importanța momentului, mai mulți lideri PNL nu vor participa la acest eveniment, a anunțat, miercuri seară, la "Sinteza zilei", Mihai Gâdea.

Și nici președintele Klaus Iohannis nu a confirmat, până la ora transmiterii acestei știri, că va fi prezent la ceremonie.

"Președintele țării, până la această oră nu a confirmat participarea la acest eveniment și, din informațiile pe surse pe care le avem, confirmate din mai multe surse, președintele nu va participa la acest eveniment.

Care ar fi motivele pentru care președintele Republicii refuză să participe la unul dintre cele mai importante evenimente, dacă nu cumva cel mai important eveniment, pe care România îl are de gestionat în această perioadă?", a spus Mihai Gâdea.


 




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...