DEMENȚĂ la Antena 3! Gâdea le prezintă idioților PSD un document fals drept plângerea depusă de Orban la Parchet! Propaganda PSD distribuie fake-ul!

DEMENȚĂ la Antena 3! Gâdea le prezintă idioților PSD un document fals drept plângerea depusă de Orban la Parchet! Propaganda PSD distribuie fake-ul!

Demență la Antena 3! Gâdea le prezintă idioților un document fals drept plângerea depusă de Orban la Parchet! Propaganda PSD distribuie fake-ul!

Gâdea a precizat că „documentul” are 20 de pagini.

„Vă prezentăm în premieră națională denunțul lui Ludovic Orban, cel mai halucinant denunț din istoria României. Primul ministru al României este acuzat de uzurparea funcției, divulgarea de informații nepublice, prezentare cu rea credință de date inexacte președintelui României și înaltă trădare, prevăzută și pedepsită de art 38 Cod Penal, iar în condițiile în care ar fi găsită vinovată, doamna prim ministru ar fi condamnată pe viață. Este denunțul care anunță în aer politica internă, dar și politica externă a României," a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

După cum vedeți în imaginile de mai jos, Propaganda PSD a început să distribuie fake-ul lansat de Gâdea și Antena 3 pentru hrănirea idioților PSD...






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”