DEMENȚĂ la Antena 3 și-n Propagandă după ce Dragnea a luat țeapă cu completul de judecată!

DEMENȚĂ la Antena 3 și-n Propagandă după ce Dragnea a luat țeapă cu completul de judecată!

DEMENȚĂ la Antena 3 și-n Propagandă după ce Dragnea a luat țeapă cu completul de judecată! Oameni buni, l-au pus pe ăla care zice că e popă în America să lansese ipoteza că președinte Curții Supreme, în direct, cu toate camerele ațintite asupra ei, a măsluit tragerea la sorți a completurilor de cinci! Voi realizați unde s-a ajuns în această țară din cauza unui dement disperat că nu mai are scăpare și din pricina acestor cozi de topor care, pentru sume enorme de bani, și-ar înjura la TV și propriile mame? 

Și Dragnea face asta după ce a călcat în picioare orice pentru a-l schimba din fruntea completului de judecată doar pe judecătorul Daniel Dragomir, se pare! Noua tragere la sorți, efectuată conform deciziei CCR, îi este complet nefavorabilă, dacă ne uităm pe istoricul celor cinci judecători. Mai mult, se pare că Dragnea apucase să promită și la o parte din judecătorii din vechiul complet câte ceva dacă e să judecăm după tentativa de a bloca tragerea la sorți și demența declanșată ulterior în sânul Propagandei...






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”