DEMENȚĂ la Antena 3 și-n Propagandă după ce Dragnea a luat țeapă cu completul de judecată!

DEMENȚĂ la Antena 3 și-n Propagandă după ce Dragnea a luat țeapă cu completul de judecată!

DEMENȚĂ la Antena 3 și-n Propagandă după ce Dragnea a luat țeapă cu completul de judecată! Oameni buni, l-au pus pe ăla care zice că e popă în America să lansese ipoteza că președinte Curții Supreme, în direct, cu toate camerele ațintite asupra ei, a măsluit tragerea la sorți a completurilor de cinci! Voi realizați unde s-a ajuns în această țară din cauza unui dement disperat că nu mai are scăpare și din pricina acestor cozi de topor care, pentru sume enorme de bani, și-ar înjura la TV și propriile mame? 

Și Dragnea face asta după ce a călcat în picioare orice pentru a-l schimba din fruntea completului de judecată doar pe judecătorul Daniel Dragomir, se pare! Noua tragere la sorți, efectuată conform deciziei CCR, îi este complet nefavorabilă, dacă ne uităm pe istoricul celor cinci judecători. Mai mult, se pare că Dragnea apucase să promită și la o parte din judecătorii din vechiul complet câte ceva dacă e să judecăm după tentativa de a bloca tragerea la sorți și demența declanșată ulterior în sânul Propagandei...






populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?