Demență pură/Ce scriu doi trepanați șoșociști despre moartea lui Făgădaru

Demență pură/Ce scriu doi trepanați șoșociști despre moartea lui Făgădaru

Demență pură, oameni buni! Instrumentistul Nicolae Voiculeț , prietenul lui Dragnea, a lansat o ipoteză halucinantă pe Facebook, și spune că Mihai Făgădaru, tânărul care milita împotriva vaccinării obligatorii, și care a murit infectat cu Sars-cov-2, „avea sacul pregătit sub monitor”.

„Spune clar că refuză să fie intubat, că se teme că poate să moară macolo, iar dacă va muri, cei rămaşi să aibă grijă de copiii lui. Criminalii așa au omorât mii de oameni nevinovați la ATI, cu protocoalele lor.

Se vede că avea sacul negru pregătit în coșul de sub monitor… Pentru că era un cunoscut luptător împotriva sistemului și pentru Libertate, nemernicii l-au sacrificat pentru ca să-l dea exemplu…

Ne-au omorât un camarad de luptă și un mărturisitor întru Hristos, lăsând în urmă doi copii orfani..!

Dumnezeu să vă ierte…Dumnezeu să ne ierte!”, a scris pe Facebook naistul Nicolae Voiculeț.

„Mihai Făgădaru nu a murit DE Covid-19”

Un alt activist împotriva vaccinării obligatorii spune că Mihai Făgădaru nu a murit de Covid-19, „ci cu comorbidități”. Iacoboaie Radu este de părere că tânărul nu era antivaccinist, ci împotriva vaccinării obligatorii.

„Realitatea este alta. Era ca și noi împotriva vaccinării obligatorii și certificatului de vaccinare digital (pașaportul verde de sănătate/imunitate)!

Mihai Făgădaru nu a murit DE Covid-19, ci ca mulți alți români, de ordinul a câteva zeci de mii, a murit cu comorbidități, cu boli cronice (diabet, astm, obezitate și altele) care nu fost tratate și au dat naștere unor complicații, la care s-a adăugat sau nu și virusul Covid-19. În cel mai rău caz, a murit CU Covid-19, ceea ce este cu totul altceva…

Se va afla poate și mai exact cauza morții sale… ”, a scris Iacoboaie Radu.

Mesaj dramatic de pe patul de spital

Mihai Făgădaru, tânărul de 43 de ani, care milita împotriva vaccinării obligatorii, apoi s-a stins după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2, le-a cerut prietenilor, de pe patul de spital, printr-un mesaj audio, să aibă grijă de copiii lui.

Mihai Făgădaru a murit de Covid în secția ATI a unui spital din București, la doar 43 de ani.

Cu puțin timp înainte de a muri, Mihai a trimis un mesaj audio.

„90 la sută afectare pulmonară, vor să mă intubeze! Eu refuz! Mi-e că o să mor pe aici (…) Am vorbit cu avocata, să-mi ia semnătură că nu nu sunt de acord (…) dar am vorbit cu doctorul Costel. Nu mai pot! Nu mai pot! Să aveți grijă de copiii mei”, ar fi transmis Mihai înainte să moară, potrivit Antena3.ro.

Mihai Făgădaru a murit pe secţia ATI a unui spital din Capitală. Acesta se îmbolnăvise de COVID şi alesese să se trateze singur, acasă, cu antivirale. A ajuns la spital mult prea târziu pentru ca medicii să-l mai salveze.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său