Demență senilă/Tăriceanu deja halucinează: Guvernul vrea să-i sperie pe vârstnici pentru a nu vota la alegerile locale. „E tocmai electoratul PSD şi ALDE”

Demență senilă/Tăriceanu deja halucinează: Guvernul vrea să-i sperie pe vârstnici pentru a nu vota la alegerile locale. „E tocmai electoratul PSD şi ALDE”

Demență senilă/Tăriceanu deja halucinează: Guvernul vrea să-i sperie pe vârstnici pentru a nu vota la alegerile locale. „E tocmai electoratul PSD şi ALDE”.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu susţine că întreaga retorică a Guvernului Orban pe tema persoanelor de peste 65 de ani vizează, de fapt, alegerile locale. Tăriceanu susţine că Iohannis şi Orban le vor recomanda persoanelor în vârstă să nu iasă din case cu scopul de a dinamita scorul celor de la PSD şi ALDE, care se bazează pe electoratul în vârstă.

”Eu cred că după ce Vela a acţionat foarte eficient în Operaţiunea Sparanghelul, eu cred că a considerat că poate deveni un jucător de prim plan politic şi a luat această iniţiativă (protocolul MAI-BOR), care probabil că a avut acordul lui Orban şi Iohannis, că nu se putea altfel, numai că cei doi, speriaţi de reacţia media, au dat înapoi şi l-au lăsat în off-side pe Vela. Operaţiunea Lumina era menită să atragă electoratul religios, oameni mai bisericoşi, dar a fost un rateu total. Mai văd şi această chestiune cu interdicţiile impuse persoanelor peste 65 de ani. Nu cred că un om de peste 65 de ani este mai puţin responsabil decât unul de 25 de ani să nu ştie cum să-şi ia măsurile de protecţie, dar scopul este de a-i speria pe cei în vârstă pentru alegerile locale, când vor dori, de fapt nu vor mai putea să ia măsurile restrictive, dar în schimb le vor recomanda să stea în case. Acesta este tocmai electoratul PSD şi într-o proporţie semnnificativă şi electoratul ALDE. Totul o văd într-o cheie politică, electorală. Şi această campanie publică de spălare a Guvernului, să uite lumea că ei la început au ignorat criza şi se jucau de-a anticipatele. S-au băgat milioane de euro din bani publici.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa doctorului Streinu-Cercel de la „Matei Balş”, fiind sublinat faptul că măsurile de relaxare vor fi comunicate de autorităţi şi că statul nu va „impune măsuri inumane”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

2 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

3 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

4 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

5 „Am elimina toate trupele rusești din Ucraina și toate navele lor din Marea Neagră”. Un general american dezvăluie cum ar răspunde NATO dacă Putin va …