Demisii în bloc în ședința Consiliului local sector 4

Demisii în bloc în ședința Consiliului local sector 4

Mai mulți consilieri locali ai sectorului 4 au anunțat vineri că demisionează din funcțiile pe care le dețin, nemulțumiți de modul cum lucrează cu actuala conducere a Primăriei. Trei consilieri locali din grupul ALDE și alți doi din partea PNL și PSD și-au prezentat în scris demisia la ședința Consiliului local, ei susținând că în zilele următoare și alți colegi vor face același gest.

Ședința a fost suspendată după circa o oră, timp în care consilierii și-au manifestat totala nemulțumire față de cum a fost pregătită documentația proiectelor de hotărâre de către angajații Primăriei.

Ei au reclamat faptul că nu au primit în timp util proiectele și nu au avut timp să le studieze pentru a vota în cunoștință de cauză.

Primul care și-a prezentat demisia în scris în timpul ședinței a fost liberalul Romeo Drăgan. "De foarte mult timp cer un anume respect față de Consiliul local. Acest respect nu se poate manifesta de către executiv decât prin profesionalism. Nu accept ca astfel de ședințe să devină circ. Nu sunt circar și nu doresc să mai continuăm. Sunt nemulțumit și de cum lucrează executivul și o parte dintre consilierii locali. Cred că vom demisiona 9-10", a spus, pentru AGERPRES, Drăgan.

"Nu mai vrem să avem parte de acest circ și nu mai vrem să avem parte de această degringoladă. Nu poți avea timp să citești toată acea documentație pentru a vota în deplină cunoștință. Împărtășim și noi punctul de vedere al consilierului Romeo Drăgan", a declarat, pentru AGERPRES, reprezentantul ALDE Viorel Popescu.

La rândul său, consilierul PSD Mircea Ovidiu Iosub a afirmat că demisionează din "motive personale".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…