Denis Stănescu: Perchezițiile la "Marie Curie" continuă; procurorii ridică probe de la cabinete de ortopedie

Denis Stănescu: Perchezițiile la "Marie Curie" continuă; procurorii ridică probe de la cabinete de ortopedie

Perchezițiile Direcției Generale Anticorupție continuă la Spitalul ''Marie Curie'', iar procurorii ridică probe de la trei cabinete de ortopedie, a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Denis Stănescu.

''Se continuă percheziția de azi dimineață de către Direcția Generală Anticorupție (...). De ieri a venit comisia de control a Ministerului Sănătății și analizează situația. Sunt controale pe cabinetele de ortopedie și procurorii ridică probe. Este vorba de cabinetul profesorului (n.r. — Gheorghe Burnei), cel al asistentei șefe și depozitul'', a arătat ea.

Denis Stănescu a precizat că se asigură la spital urgențele și cazurile programate, menționând că sunt înregistrați 17 pacienți pe Ortopedie. ''Personalul este bulversat, însă activitatea continuă'', a afirmat Denis Stănescu.

Potrivit acesteia, dr. Ștefan Gavriliu l-a înlocuit pe Gheorghe Burnei în funcția de șef de secție.

Întrebată dacă au mai fost plângeri înregistrate, Stănescu a arătat că sunt analizate arhivele. ''Acuzațiile trebuie dovedite, altminteri sunt doar vorbe'', a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului ''Marie Curie''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro