Denisa Dragomir, aur la cea mai dificilă cursă a Campionatului Mondial de Alergare Montană din Thailanda

Denisa Dragomir, aur la cea mai dificilă cursă a Campionatului Mondial de Alergare Montană din Thailanda

Românca Denisa Dragomir, legitimată la CSM Pitești, a obținut medalia de aur la cea mai dificilă cursă din cadrul Campionatului Mondial de Alergare Montană din Thailanda, cea de 38 de kilometri.

Denisa Dragomir (în centrul imaginii) este campioană mondială FOTO CJ Argeș

Dintre cei 100 de participanți, Denisa a dominat cursa de la început până la final, obținând astfel primul titlu mondial la această categorie.

Încă nu îmi vine să cred! Visul meu a devenit realitate. Mulțumesc tuturor pentru mesaje și încurajări! Mulțumesc celor care au fost necondiționat lângă mine. Revin curând cu un update. Acum este timpul să mă bucur de moment”, a scris Denisa Dragomir pe Facebook, imediat după victorie.

Bucurie mare e și la CSM Pitești.

Este încununarea carierei mele și visul meu de-o viață! Nu pot decât să mă bucur nespus că trăiesc aceste clipe pe care orice antrenor visează să le trăiască! Felicitări!”, spune Valentin Coroja, antrenor CSM Pitești, cel care s-a ocupat de pregătirea Denisei.

Pe locul doi și trei s-au situat reprezentantele Cehiei și Suediei.

Aur și la Campionatul European de Alergare Montană de Juniori din 2010

Denisa a crescut în Berevoiești, județul Argeș și a câștigat medalii, ca junioară, la 1 500 m, 2.000 m și 3.000 m obstacole, în perioada adolescenței, iar în 2010, la 18 ani, a participat și a câștigat prima ei cursă de alergare montană.

A cucerit medalia de aur la Campionatul European de Alergare Montană de Juniori din 2010 și 2011.

La Campionatul Mondial de Alergare Montană pe distanțe lungi din 2017 a câștigat bronzul, iar în 2019 s-a clasat pe locul opt la Campionatul Mondial de Alergare Montană de la Villa la Angostura, Argentina.

În 2018 s-a clasat pe locul patru la Mondialele din Polonia și nu a ratat nicio ediție a acestui tip de competiție din 2017 până în prezent.

Titlul mondial la Campionatul Mondial de Alergare Montană ajunge în Argeș. Felicitări, Denisa”, a transmis Adrian Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...