Denise Rifai: O surpriză plăcută gestul Alinei Gorghiu, am sunat-o, ne întâlnim să discutăm

Moderatoarea Denise Rifai se declară plăcut surprinsă de invitaţia liderului PNL, Alina Gorghiu, de a candida pe listele PNL, afirmând că a sunat-o pe liberală pentru a se cunoaşte şi a discuta.

Denise Rifai: O surpriză plăcută gestul Alinei Gorghiu, am sunat-o, ne întâlnim să discutăm

''O surpriză plăcută pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a mă aprecia public! Îi mulţumesc frumos tot în mod public dar am făcut-o şi personal, am sunat-o în această dimineaţă! Şi având în vedere că ne ştiam doar de la televizor, am plănuit să ne şi întâlnim, să ne cunoaştem şi să discutăm. :-)'', a scris Denise Rifai duminică pe Facebook.

Ea a respins acuzaţiile legate de gafele pe care le-ar fi făcut.

''Legat de Sandra Stoicescu, îi urmăresc din când în când emisiunile şi am sesizat că nu a făcut gafe; cu siguranţă dacă şi Sandra le-ar fi urmărit pe ale mele, ar fi sesizat uşor că aceia care au gafat câteodată au fost unii dintre invitaţi…;-)'', a precizat ea.

Una dintre controversele pe care le-a stârnit Denise Rifai sunt afirmaţiile făcute după atacul de la Charlie Hebdo.

''Dar nu s-a dovedit dacă erau musulmani în spatele Al Qaida sau popoare de o altă…ăăă…religie, de o altă structură religioasă, ca să nu-i numim pe cei din Poporul Ales”, a spus jurnalista în emisiunea pe care a moderat-o la Realitatea TV în ianuarie 2015.

Ulterior, ea a susţinut că afirmaţia legată de poporul ales viza tocmai excluderea acestuia din orice discuţie referitoare la organizaţiile teroriste.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă seara că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe ar face o figură frumosă dacă ar dori să candideze pe listele PNL şi că ar vrea ca declaraţia să fie privită ca o invitaţie. ''Aş vrea, de exemplu să lansez chiar provocări pentru că poate şi presa ar privi altfel şi nu ar mai încuraja lupta asta anti-sistem dacă ar fi în interior. (…) Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi'', a afirmat Alina Gorghiu la Antena 3, precizând că nu a avut o discuţie cu Denise Rifai în acest sens, însă ar vrea ca jurnalista să considere intervenţia sa ca o invitaţie.

Alina Gorghiu a afirmat că a privit dincolo de imaginea vedetei TV pe care o afişează Denise Rifai.

''M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV, m-am uitat la omul care are cunoştinţe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze şi un om care cred că şi-ar schimba uşor perspectiva dacă ar intra în politică'', a spus Gorghiu.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Androneasca, la pușcărie! „Dă-l în morții lui! Futu-i gâtu’ mă-sii!”. Stenograme DNA / Cum l-a executat Mafia P…

2 Spurcăciunea umană Olguța Vasilescu îl face retardat pe protestatarul Moroșanu, rămas cu un defect de vorbire …

3 Ăsta e tariful lui Gâdea, 10.000 de euro? Atât îi costă pe penalii care urlă seară de seară la Antena 3? Ce sp…

4 BREAKING Firea, amenințată cu pușcăria de administratorul judiciar al RADET! Dezvăluiri incredibile despre băt…

5 Marcel Vela detonează bomba despre 10 august! Anumiți conducători din Jandarmerie au fost în legătură cu anumi…

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X