Dennis Man, încântător în Cupa Italiei. A marcat gol serii în Europa VIDEO

Dennis Man, încântător în Cupa Italiei. A marcat gol serii în Europa VIDEO

Dennis Man (24 de ani) a înscris un gol în victoria obținută de Parma pe terenul lui Bari, scor 3-0, într-o partidă din turul 2 din Cupa Italiei.

Internaționalul român a marcat a închis tabela în minutul 75, cu o execuție de generic, cu călcâiul, cel golul serii în Europa.

„Vrea să fie mereu protagonist, așa cum a arătat-o și în pregătire. În prima repriză, a trebuit să coboare mult și a făcut-o. În partea a doua, a creat patru ocazii mari de a marca, dar a ratat, până la acel călcâi. A inventat golul de 3-0” - a notat Parma Live.

Dennis Man a inventat un gol spectaculos pentru Parma. Foto Facebook

Dennis Man a primit cea mai mare notă (7,5) după meci din partea publicației italiene Tuttomercatoweb, care l-a numit "devastator" și a catalogat reușita sa drept "magnifică". Valentin Mihăilă a început meciul de pe banca de rezerve. A fost introdus pe teren în minutul 77, în locul lui Bonny.

În 16-imile Cupei Italiei, Parma va înfrunta câștigătoarea din duelul Lecce - Como. Pentru echipa lui Man și Mihăilă urmează duelul cu FeralpiSalo, din prima rundă a Serie B, pe 20 august.

În schimb, Empoli, cu Răzvan Marin pe teren timp de 58 de minute, a pierdut cu 1-2 acasă cu Cittadella şi a părăsit competiţia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat