Depozitarul Central distribuie dividende pentru Bursa de Valori Bucureşti, Impact Developer & Contractor şi Fondul Proprietatea

Depozitarul Central distribuie dividende pentru Bursa de Valori Bucureşti, Impact Developer & Contractor şi Fondul Proprietatea

Depozitarul Central va distribui, începând de marţi, 22 iunie 2021, dividende pentru acţionarii Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Impact Developer & Contractor şi Fondul Proprietatea.

Pentru BVB, valoarea dividendului brut pe acţiune este de 1,0672 lei, iar acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 10 iunie 2021.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Groupe Societe Generale din întreaga ţară.

De asemenea, Depozitarul Central distribuie, începând cu data de 22 iunie 2021, sumele de bani aferente cuponului nr. 7 pentru obligaţiunile emise de Impact Developer & Contractor. (simbol IMP22E). Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 144,144 euro.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 28 mai 2021.

Obligatarii îşi pot încasa sumele de bani aferente cuponului nr. 7 în conturile de fonduri dedicate ale Participanţilor la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.

Totodată, Depozitarul Central distribuie, în perioada 22 iunie 2021 - 22 iunie 2024, dividende pentru acţionarii Fondul Proprietatea SA (simbol FP). Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,072 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 28 mai 2021.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Groupe Societe Generale din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

2 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

3 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro