Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente obligaţiunilor emise de Unicredit, International Investment Bank şi Imocredit IFN

Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente obligaţiunilor emise de Unicredit, International Investment Bank şi Imocredit IFN

Depozitarul Central distribuie, de miercuri, sumele de bani aferente cuponului nr. 6 pentru obligaţiunile emise de Unicredit Bank, iar valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 214,32 lei.

Potrivit unui comunicat al Depozitarului Central, obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 24 iunie 2020.

Tot de miercuri, Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 7 pentru obligaţiunile emise de International Investment Bank, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni fiind de 98 de lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 24 iunie 2020.

De asemenea, Depozitarul Central informează investitorii că, începând din 15 iulie, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr.11 pentru obligaţiunile emise de Imocredit IFN SA, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni fiind de 0,2531 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 13 iulie 2020.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare, decontare şi registru.

Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani aferente cuponului 6 prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare, decontare şi registru. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…