Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente obligaţiunilor emise de Unicredit, International Investment Bank şi Imocredit IFN

Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente obligaţiunilor emise de Unicredit, International Investment Bank şi Imocredit IFN

Depozitarul Central distribuie, de miercuri, sumele de bani aferente cuponului nr. 6 pentru obligaţiunile emise de Unicredit Bank, iar valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 214,32 lei.

Potrivit unui comunicat al Depozitarului Central, obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 24 iunie 2020.

Tot de miercuri, Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 7 pentru obligaţiunile emise de International Investment Bank, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni fiind de 98 de lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 24 iunie 2020.

De asemenea, Depozitarul Central informează investitorii că, începând din 15 iulie, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr.11 pentru obligaţiunile emise de Imocredit IFN SA, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni fiind de 0,2531 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 13 iulie 2020.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare, decontare şi registru.

Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani aferente cuponului 6 prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare, decontare şi registru. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren