Deputat bulgar: „Toate curvele s-au trezit să-și amintească faptul că acum 15 ani au fost violate”

Deputat bulgar: „Toate curvele s-au trezit să-și amintească faptul că acum 15 ani au fost violate”

În urma scandalului pe care l-a provocat prin replicile sale necenzurate despre victimele violenței domestice, deputatul de la GERB-UFD, Vejdi Rașidov, va părăsi Parlamentul bulgar. O cerere în acest sens a fost deja depusă la registratura Adunării Naţionale de la Sofia, transmite Sega, citată de Rador.

Rașidov, care este și fost președinte al Adunării Naționale, va părăsi atât partidul din care face parte, cât și viața politică a țării. „În legătură cu situația apărută, îmi dau demisia din calitatea de membru al celei de-a 49-a Adunări Naționale și ies din GERB și politică”, a scris el într-o scurtă declarație pe care a trimis-o presei.

Acesta este un pas logic după cuvintele pe care le-a rostit în cadrul dezbaterii din Parlament despre modificările aduse Legii privind protecția împotriva violenței domestice, la data de 7 august, care au fost surprinse accidental de un microfon în Parlament: „Sunt și acum legi. De ce ne mai «periem limba»? (să vorbim frumos – n.trad.) Toate curvele s-au trezit să-și amintească faptul că acum 15 ani au fost violate. Ca și cu regizorul acela american, pe care l-au făcut maimuță”, a spus el.

În ziua în care a rostit aceste cuvinte, colegii săi de partid l-au obligat să demisioneze din Comisia parlamentară pentru cultură și mass-media, al cărei președinte a fost, precum și să părăsească conducerea partidului GERB, unde era membru. Se pare că s-a gândit că va scăpa doar cu atât și va putea rămâne deputat, pentru că anunțul său că va părăsi Parlamentul a venit abia în 9 august. În prezent, nu este clar dacă liderul partidului GERB, Boiko Borisov, a jucat un rol în decizia finală.

Sursa: Sega / Rador/ Traducerea: Mirela Petrescu


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică în PSD ar fi în desfășurare o „lovitură de palat”...

2 „Gaura neagră a lui Ciolacu”, subiectul unui nou articol... Cam picant...

3 VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

4 Decizie penibilă a justiției din Ro / Tânăra din Gorj, condamnată la închisoare cu executare pentru că a păcălit un italian că se mărită

5 Frate, cine e asta? / Ar fi intermediat șpaga în Dosarul ASSMB, consilieră a lui Vâlcov și chiriașă în patru case de vacanță din Tenerife, Mallorca, Ma…