Deputat pro-Rusia împușcat de ruși pentru că a refuzat să le toarne vodcă

Deputat pro-Rusia împușcat de ruși pentru că a refuzat să le toarne vodcă

Deputatul Alexander Rzhavsky, fost candidat la președenție în 2004 și pro-Rusia, ar fi fost împușcat în propria locuință din Bucha de către soldații ruși după ce a refuzat să le toarne vodkă, susțin surse din Ucraina.

Faptele au fost prezentate de reprezentantul administrației armatei Odesa, Serghei Bratchuk, și jurnalistul ucrainean Oleksandr Shvets, potrivit uarefugees.news .

„Când trupele agresoare au intrat în Bucha, invadatorii s-au stabilit în imensa lui proprietate. Cu toate acestea, la un moment dat, Rzhavsky a fost indignat de comportamentul lor și a refuzat să le toarne vodcă. A fost împușcat pe loc, fără milă, în casa lui. „Frații” din Moscova și-au arătat adevărata față”, a scris Shwetz.

Jurnalistul a mai afirmat că omul de afaceri Oleksandr Rzhavsky a fost candidat la președinție în Ucraina la alegerile din 1999. El nu și-a ascuns părerile pro-ruse. În plus, la mijlocul lunii februarie, a ținut un discurs prin care vorbea despre umanitatea rușilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

3 ULTIMA ORĂ Doi bătrâni din București, de 90 și 89 de ani, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuiau

4 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…

5 Cum au descoperit serviciile secrete „cârtița” rușilor din guvernul Ucrainei