Deputatul Aurel Bălășoiu, exclus din PSD. Parlamentarul, implicat într-un scandal sexual cu minori

Deputatul Aurel Bălășoiu, exclus din PSD. Parlamentarul, implicat într-un scandal sexual cu minori

PSD a anunțat excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu și spune că se așteaptă ca acesta să demisioneze urgent din Parlament. Partidul vorbește despre "încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine", fără a preciza însă despre ce este vorba. Imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul .

  • "Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.
  • De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.
  • PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine", a transmis PSD printr-un mesaj postat pe Faceebook.

Surse din partid au declarat pentru știrileprotv.ro că Bălășoiu ar fi implicat într-un scandal legat de "fapte reprobabile cu un minor”, iar Gândul a publicat imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat.

"Nu recunosc!"

”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.r. - Răspunsul dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.

Preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, a admis într-o discuţie cu News.ro, răspunzând unor întrebări, că a votat pentru excluderea din partid a lui Aurel Bălăşoiu, pe motiv de „bănuială că ar exista” un film în care deputatul apare în ipostaze indecente, cu o altă persoană.

El primise o medalie în acest an de la administrația din Câmpulung, Elena Lasconi spune că i-o retrage

Deputatul a primit la festivitățile “Zilele Câmpulungului” din acest an medalia “Câmpulung 500”, iar primarul orașului, Elena Lasconi, a anunțat pe Facebook, sâmbătă seară, că îi retrage distincția:

  • "Am decis retragerea medaliei “Câmpulung 500” deputatului PSD Aurel Bălășoiu, decernată cu ocazia festivității oficiale “Zilele Câmpulungului” de anul acesta.
  • Motivul: scandalul sexual în care este implicat acesta.
  • Medaliile de aur ale Câmpulungului reprezintă onoare și recunoaștere. Deputatul PSD nu o merită. Așa că va trebui să o înapoieze".

Absolvent de Teologie, fost primar

Gabriel Bălășoiu, în vârstă de 62 de ani, este la primul mandat de deputat de Argeș.

Din anul 2004, el a fost primar al comunei Rociu din judeţul Argeş, din anul 2004.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Piteşti.

În CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaţilor acesta se descrie drept ”o persoană sociabilă şi responsabilă în activitatea desfăşurată, un puternic om de administraţie ce a avut mereu o colaborare impecabilă cu instituţiile locale, judeţene şi naţionale, un bun agricultor şi crescător de animale”.

În Parlament, activează în comisia de agricultură şi este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Malaezia, Macedonia de Nord şi Congo.

A avut două luări de cuvânt în Parlament, de la depunerea jurământului, 6 declaraţii politice depuse în scris şi 54 de propuneri legislative, din care 11 promulgate, precum şi 7 întrebări şi interpelări.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa