Deputatul Constantin Adăscăliței își retrage demisia din Parlament

Deputatul Constantin Adăscăliței își retrage demisia din Parlament

Deputatul Constantin Adăscăliței a anunțat, luni, Biroul permanent al Camerei Deputaților că își retrage demisia din funcția de deputat, înregistrată în data de 15 decembrie 2015. Deputatul PSD Constantin Adăscăliței și-a depus cererea de demisie din Parlament în 15 decembrie 2015, cu specificația că aceasta devine efectivă începând cu data de 1 februarie 2016.

"Urmare a abuzurilor repetate efectuate de Agenția Națională pentru Integritate, ce duce în eroare Biroul permanent al Camerei Deputaților, precum și a presiunilor exercitate asupra mea, îmi depun demisia din funcția de deputat începând cu data de 1 februarie. Menționez că acest abuzuri se referă la invocarea în mod abuziv a faptului că raportul ANI a rămas definitiv prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de pe 23.03.2015, deși acesta rămăsese definitiv prin hotărârea Curții de Apel Iași, la 4 octombrie 2012, și pus în executare la Consiliul Județean Iași la acea vreme. Se cere aplicarea unei sancțiuni de două ori pentru aceeași faptă", a scris Adăscăliței în demisia sa.

Cererea de retragere a demisiei se află pe ordinea de zi de luni a Biroului permanent al Camerei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…