Deputatul Constantin Adăscăliței își retrage demisia din Parlament

Deputatul Constantin Adăscăliței își retrage demisia din Parlament

Deputatul Constantin Adăscăliței a anunțat, luni, Biroul permanent al Camerei Deputaților că își retrage demisia din funcția de deputat, înregistrată în data de 15 decembrie 2015. Deputatul PSD Constantin Adăscăliței și-a depus cererea de demisie din Parlament în 15 decembrie 2015, cu specificația că aceasta devine efectivă începând cu data de 1 februarie 2016.

"Urmare a abuzurilor repetate efectuate de Agenția Națională pentru Integritate, ce duce în eroare Biroul permanent al Camerei Deputaților, precum și a presiunilor exercitate asupra mea, îmi depun demisia din funcția de deputat începând cu data de 1 februarie. Menționez că acest abuzuri se referă la invocarea în mod abuziv a faptului că raportul ANI a rămas definitiv prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de pe 23.03.2015, deși acesta rămăsese definitiv prin hotărârea Curții de Apel Iași, la 4 octombrie 2012, și pus în executare la Consiliul Județean Iași la acea vreme. Se cere aplicarea unei sancțiuni de două ori pentru aceeași faptă", a scris Adăscăliței în demisia sa.

Cererea de retragere a demisiei se află pe ordinea de zi de luni a Biroului permanent al Camerei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Foarte interesante amănunte!

5 O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk