Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc: Nu am săvârşit nicio infracţiune; sunt nevinovat

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc: Nu am săvârşit nicio infracţiune; sunt nevinovat

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a declarat marţi că a luat la cunoştinţă ''cu surprindere'' din comunicatul DNA că a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă.

Parlamentarul liberal susţine, într-o postare pe Facebook, că nu a săvârşit nicio infracţiune şi este nevinovat.
 


"Am luat la cunoştinţă cu surprindere, din comunicatul de presă, că procurorii DNA - Serviciul teritorial Bacău - au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Nu am săvârşit nicio infracţiune. Sunt nevinovat. Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că 'această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie'. Mai înţeleg că abia de acum primesc şansa reală de a mă apăra", a scris Mugur Cozmanciuc.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupţie din Bacău au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Mugur Cozmanciuc pentru trafic de influenţă.

În acelaşi dosar au fost deferiţi justiţiei Vlad Marcoci, la data faptei inginer în cadrul Administraţiei Naţionale "Apele Române", pentru cumpărare de influenţă şi un administrator al unei societăţi comerciale, pentru instigare la cumpărare de influenţă.

Dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu