Deputatul Mihaela Huncă: Toţi parlamentarii Pro România, absolut toţi, vom vota moţiunea de cenzură

Deputatul Mihaela Huncă: Toţi parlamentarii Pro România, absolut toţi, vom vota moţiunea de cenzură

Deputatul Pro România Mihaela Huncă, care deţine şi funcţia de coordonator al organizaţiei judeţene Botoşani, a declarat, vineri, că toţi parlamentarii partidului vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Ea a afirmat, într-o conferinţă de presă, că votul în favoarea moţiunii de cenzură se impune cu atât mai mult cu cât Pro România nu a susţinut învestirea guvernelor conduse de Ludovic Orban.

"Toţi parlamentarii Pro România, absolut toţi, vom vota această moţiune. De altfel, noi nu am votat nici Guvernul Orban 1, nici Guvernul Orban 2. Noi am tras semnale de alarmă încă din luna iunie că ar fi fost necesară (depunerea unei moţiuni - n.r.), pentru că, vedeţi, situaţia ţării şi a cetăţenilor din această ţară se agravează. Ştiţi foarte bine în ce haos trăim în toate domeniile", a afirmat Huncă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”