Deputatul PNL Ben Oni Ardelean, prins cu alcoolemie peste limita legală. Ardelean: ”Voi face contestație, alcoolemia a fost dată de tratamentul pentru inimă”

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean, prins cu alcoolemie peste limita legală. Ardelean: ”Voi face contestație, alcoolemia a fost dată de tratamentul pentru inimă”

Deputatul liberal Ben Oni Ardelean, a fost prins luni seară de polițiștii rutieri în timp ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Un comunicat al Poliției arată că valoarea indicată de alcooltest a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar nu a indicat numele șoferului prins.

Ben Oni Ardelean a declarat pentru G4Media.ro că nu a consumat alcool, iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă. ”Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a spus Ben Oni Ardelean pentru G4media.ro.

Controlul a avut loc în centrul București.

Comunicatul integral al Poliției Capitalei:

La data de 26.04.2021, a.c. în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro