Deputatul PNL Pavel Popescu este infectat cu coronavirus. El a stat lângă Florin Cîțu la ședința de miercuri a conducerii partidului

Deputatul PNL Pavel Popescu este infectat cu coronavirus. El a stat lângă Florin Cîțu la ședința de miercuri a conducerii partidului

Deputatul PNL Pavel Popescu a anunțat vineri că este infectat cu Sars-CoV-2, dar că este asimtomatic. El a participat miercuri la ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL, în care Florin Cîțu a fost votat propunerea liberalilor pentru funcția de prim-ministru. Popescu a stat în timpul ședinței chiar lângă Florin Cîțu.

Postarea pe Facebook în care Pavel Popescu a anunțat că este infectat cu coronavirus:

Dragi prieteni, am fost confirmat + cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Ultimele săptămâni au fost mai intense din prisma activității mele parlamentare și politice (emisiuni TV, întâlniri). Deși am încercat să respect cu sfințenie regulile de protecție, din păcate, virusul nu iartă. În urma expunerii din toată această perioadă, mi-am făcut preventiv câte un test rapid antigen (fabricat în România) și din păcate, chiar dacă sunt asimptomatic, rezultatul celui de ieri a fost unul pozitiv. Am repetat testul prin unul PCR, care mi-a reconfirmat infectarea. Între ultimul test negativ și cel pozitiv nu am avut contacți direcți pe definiția contactului direct. Voi fi in izolare până pe 23.12.

Purtați mască, spălați-vă pe maini, dezinfectați suprafețele, respectați regulile, ca să rămâneți sănătoși până vom putea beneficia cu toții de vaccin.

Am rămas plăcut impresionat de faptul că deși sunt rezident în București, cu domiciliul și medicul de familie în Timișoara, atât centrul privat de testare PCR, cabinetul medicului de familie cât și cele două DSP-uri prin voluntarii lor au comunicat impecabil pentru parcurgerea tuturor procedurilor. Dumnezeu să vă dea sănătate, tuturor!

  • Foto: Ședința BPN al PNL de miercuri, 9 decembrie 2020. Pavel Popescu (colțul din drepta sus) este așezat lângă Florin Cîțu, propunerea liberalilor pentru funcția de premier. Sursa: Facebook / Pavel Popescu


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria