Deputatul Titus Mircea Dobre afirmă că gimnasta Cătălina Ponor va candida pe listele PSD la Camera Deputaților

Deputatul Titus Mircea Dobre afirmă că gimnasta Cătălina Ponor va candida pe listele PSD la Camera Deputaților

Purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, deputatul Titus Mircea Dobre, a declarat pentru AGERPRES că multipla campioană Cătălina Ponor se va afla pe lista de candidați la Camera Deputaților la alegerile din decembrie, pe un loc eligibil. El a afirmat că pe listă se mai pot regăsi și alte nume de mare notorietate din viața publică din Constanța.

'Candidatura pe un loc eligibil a gimnastei Cătălina Ponor din partea organizației PSD Constanța pentru Camera Deputaților, este o certitudine de 100%, dar lista mare, cu cei 40 de candidați, va fi finalizată și aprobată vineri. Eu cred, însă, că vor mai fi și alte surprize plăcute în ceea ce privește candidatura unor persoane cu notorietate ce nu au mai fost implicate până acum în politică. Noi apreciem că ar fi eligibile primele șase locuri de candidați la Camera Deputaților din totalul de 11, și două locuri de senatori din cele cinci, de care beneficiază Circumscripția Electorală 14 — Constanța', a declarat Titus Dobre.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom