Deputatul USR Cristina Iurişniţi: I se pot imputa anumite derapaje lui Barna, sunt puţin dezamăgită

Deputatul USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi, a afirmat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este "puţin dezamăgită" în urma informaţiilor apărute în spaţiul public despre contractele cu fonduri europene implementate de Dan Barna şi că "i se pot imputa acestuia anumite derapaje", însă afirmă că are încredere în integritatea candidatului USR - PLUS la alegerile prezidenţiale.

"I se pot imputa anumite derapaje (lui Dan Barna - n..r.), cum ar fi colaborare cu o soră, deci în familie, sau cu oameni apropiaţi, dar nu i se poate imputa faptul că acea firmă nu a putut să-şi ducă la bun sfârşit planul de afaceri. Dacă un specialist ajută să atragi fondurile europene, asta înseamnă că şi-a făcut treaba, a avut grijă ca toate actele, tot demersul acesta financiar să se deruleze în condiţii optime, mai departe ţine de fiecare cum îşi duce la bun sfârşit afacerea, dacă este profitabilă sau nu", a spus Iurişniţi.

Cristina Iurişniţi s-a declarat "puţin dezamăgită" în urma informaţiilor prezentate în presă despre liderul USR, dar spune că are încredere în integritatea acestuia.

"Sunt puţin dezamăgită din acest punct de vedere, dar eu am încredere în integritatea lui Dan Barna, pentru că dacă a spus clar că nu are de ce să-şi facă probleme din perspectiva acestor fonduri europene pe care le-a atras cu respectarea tuturor regulilor... Pentru că altfel s-ar fi aflat, adică deja ar fi avut probleme. Dar ele s-au aflat de ce exact în această perioadă, în timpul campaniei prezidenţiale? Deci totul este o coincidenţă cam mare", este de părere deputatul USR.

Întrebată dacă au existat reacţii ale oamenilor, în cadrul întâlnirilor electorale avute după publicarea anchetei Rise Project, Cristina Iurişniţi a recunoscut că deja sunt persoane care reproşează membrilor USR că "Dan Barna nu e chiar lacrimă, şi el a furat".

"Am avut deja câteva reacţii de acest fel în urma a ceea ce a apărut în spaţiul public: 'da, şi Dan Barna nu e chiar lacrimă, şi el a furat'. Există deja influenţa aceasta majoră, că, până la urmă, dacă apare o ştire de felul acesta, ea se propagă foarte repede şi e foarte greu să repari, după aceea, aceste manipulări şi aruncări cu noroi în personalitatea, în candidatura unui potenţial prezidenţiabil", a mai afirmat Iurişniţi. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Măcelul din 10 august 2018 a avut loc la comanda lui Dragnea, cu complicitatea ministrului de Inter…

2 LIVE Peste 50.000 de români au votat deja în diaspora / GRAFIC Prezența la urne, mai mare decât în primul tur a…

3 VIDEO ALERTĂ / Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Azi începe pedepsirea făptașilor măcelului din 10 august!”

4 Mesajul diasporei pentru Dăncilă!

5 BREAKING Diaspora dă cu votul în Dăncilă de-i zbârnâie mațele! S-au deschis și urnele din UK

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tipul ăsta coboară un baraj vertical cu bicicleta