Descinderi DIICOT la o rețea de eliberare de rețete ilegale din Satu-Mare

Descinderi DIICOT la o rețea de eliberare de rețete ilegale din Satu-Mare

Descinderi DIICOT la o rețea de eliberare de rețete ilegale din Satu-Mare

Potrivit surselor judiciare ar fi vorba de implicarea doi medici despre care se spune că sunt printre primii pe țară în topul rețetelor decontate. Se vorbește de o farmacie și două puncte de lucru. De menționat că soția unuia din medici e diretor medical la Casa de Asigurări de Sănătate. Deocamdată procurorii efectuează doar percheziții.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, având şi suportul de specialitate al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală – Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 6 Oradea, efectuează un număr de 18 percheziţii în mun. Satu Mare şi orașul Livada din jud. Satu Mare, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări specializată în eliberarea de reţete cu medicamente pentru afecţiuni neurologice pe numele unor persoane care, în mod real, nu au beneficiat de aceste tratamente, reţetele fiind decontate în mod necuvenit din bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

În funcţie de rezultatul cercetărilor se vor lua măsuri care vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice.

Procurorii D.I.I.CO.T – Biroul Teritorial Satu Mare au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare şi a criminaliştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Schimbare de tactică? / Rușii au atacat aseară Ucraina cu drone necunoscute, mai greu de interceptat