Descoperă-ţi „semnătura sexuală“: cum afli la ce eşti cel mai bun în pat

Descoperă-ţi „semnătura sexuală“: cum afli la ce eşti cel mai bun în pat

„Dacă simţi că meriţi să câştigi un trofeu imaginar pentru performanţele tale sexuale, cu siguranţă ai o mişcare cheie în pat. Care este aceasta? Doar tu ai răspunsul la această întrebare”, scrie sexoloaga Tracey Cox pentru „Daily Mail”. Cox sare în ajutorul celor care nu au descoperit încă la ce se pricep cel mai bine în pat, precizând că „tot ce-ţi trebuie este puţină practică”.

Pasul 1: Dă-ţi seama care este partea care îţi place cel mai mult când faci sex

Concentrează-te pe ce îţi place cel mai mult la un act sexual. Atunci când îţi place ceva anume, de obicei eşti bun la acel lucru şi viceversa – dacă eşti bun la un lucru, îţi place. Poate că îţi place să faci masaj în timpul preludiului – dacă da, interesează-te, studiază şi învaţă câteva tehnici interesante şi masează-ţi partenerul, oferindu-i la sfârşit un masaj erotic de toată frumuseţea. O asemenea experienţă este greu de uitat.

Pasul 2: Practica e mama învăţăturii

Specialista britanică spune că îţi poţi da seama cum priveşte partenerul acel talent al tău doar practicându-l ori de câte ori ai ocazia. Dacă te-ai decis pe ce anume vrei să te axezi, ar fi bine să încerci câteva tehnici diferite înainte să te concentrezi pe una singură. „De dragul exerciţiului, să spunem că te-ai hotărât că vrei să fii maestră în sex oral. Data viitoare când îi vei oferi un astfel de moment iubitului, cere-i indicaţii şi calificative, de la 1 la 10, pentru ca totul să fie cât se poate de clar. Ce se întâmplă când te concentrezi pe partea aceea? Dar dacă pui accentul pe altceva?”, mai scrie Cox, autoarea a numeroase cărţi despre dragoste, sex, şi relaţii.

Pasul 3: Adună informaţii 

Crezi că ai găsit tehnica sexuală pe care ai putea să o perfecţionezi şi să te transformi într-un as? Începe să te documentezi, caută informaţii online, întreabă prietenii şi află cât de comună este tehnica respectivă, pentru a verifica şi percepţia altora despre ea, dar descoperă şi alte idei care te atrag.

Pasul 4: Aplică 

Pune în aplicare toate trucurile pe care le-ai descoperit în timpul „documentării”. Mai întâi, combină şi foloseşte tot ce ai învăţat, dar apoi relaxează-te şi lasă-te ghidată de instincte. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

5 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat