Descoperirea neașteptată făcută de polițiștii germani în mașina a două hoațe din România

Descoperirea neașteptată făcută de polițiștii germani în mașina a două hoațe din România

Un echipaj al poliției germane a făcut o descoperire neașteptată în timpul patrulării într-o zonă comercială din orașul Woldek, sâmbătă, 7 septembrie. Atenția le-a fost atrasă de o mașină cu numere de înmatriculare est-europene, în care a intrat un bărbat care ieșise în fugă dintr-un magazin.

Polițiștii s-au îndreptat spre mașină, moment în care bărbatul respectiv a ieșit brusc din autoturism și a fugit. În schimb, în autoturism au fost găsite două românce de 26 și 30 de ani și saci întregi cu numeroase bunuri furate din diverse magazine. Surpriza a venit însă atunci când ofițerii germani au descoperit, ascunsă după saci, o adolescentă germană de 15 ani, relatează  presseportal.de .

Din cercetările efectuate ulterior s-a stabilit că adolescenta germană fura împreună cu româncele din magazine, însă nu se știe deocamdată dacă minora a fost obligată să facă asta.

Cele trei au fost reținute și duse la secție. În mașină s-au descoperit bunuri de peste 2.000 de euro, furate în ziua respectivă, între care dulciuri, pachete de cafea, produse de igienă personală și haine pentru copii.

Potrivit anchetatorilor germani, cele trei făceau parte dintr-o bandă de hoți care furau din magazine, apoi valorificau bunurile furate în România. Cele trei femei au fost eliberate, însă vor fi judecate pentru furt.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...